Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Keserűsó bevált valakinek...

Keserűsó bevált valakinek fogyásra?

Figyelt kérdés

Nem hashajtásra...mert nem egyszerre iszom, így nem is hajt meg. De azt olvastam több helyen, és én is így kezdtem alkalmazni, hogyha a 3 fő étkezés után megiszunk 1-1 dl-t, akkor csökkenti a tápanyag felszívódását, ezáltal segíti a fogyókúrát.

Nem ettől várom a csodát...egészségesen étkezem, és min. napi 1 órát futok+tornázom.

2011. jún. 8. 10:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem vált be, nagy hülyeség az egész.

Ha helyesen étkezel és mozogsz, az elég lesz a fogyáshoz.

A többi szer, meg tea, keserűsó vagy tabletta, ezek fölöslegesek.

Humbug.

2011. jún. 8. 10:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem csökkent semmit, csak ha ki... akarom mondani kijön az egész. Amúgy felszívódik. Mellesleg: ha csökkented a tápanyagfelszívódást, azzal csak hiányállapotot idézel elő. Hiába laksz jól, a szervezeted éhezik.

Pont hogy fogyókúrában arra kell koncentrálni, hogy rendesen felszívódjanak a tápanyagok. Az, hogy rád rakódik a zsír, azt tök más tészta.

2011. jún. 8. 10:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, azt írták a gyártó honlapján is, hogy nem szabad sokáig alkalmazni, mert hiányállapotot idézhet elő. Nekem ez az első hét, így összehasonlítás alapom nincsen még, hogy hogy ment a fogyókúra vele/nélküle...de akkor nem is lesz...
2011. jún. 8. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!