Lenne végre egy normális aki megmondja a frankót?
Olvasom a kérdéseket hogy hogyan is tüntessük el a zsírt a testünkről de mindenki más választ ad, valaki szerint a cardio edzés rossz és nem fogysz tőle, valaki szerint az aerob mozgás , aztán ott a futás, fussunk 1 órán át , valaki megint aztmondja hogy 3-4 perc nyugos futás aztán 15 percig húzd meg és megint 3-4 perc... aztán máshol olvasom hogy ez nemjó és egyenletesen kell futni, áááá ezt már nembírom, valaki mondja már el akkor most mit csináljak? valaki mondja meg:) amúgy nem titkolt célom nekem is a kockahas...
16/f köszönöm a NORMÁLIS válaszokat!
nem ezt kérdeztem de azért köszi, rendesen étkezem, csak a mozgásra vagyok kíváncsi...
pííz:)
kevesebb kalória több mozgás = fogyás.
nekem úgy tűnik mindenki túlbonyolítja ezt a dolgot. ha napi több órán át mozogsz és kevés szénhidrátot eszel leszálkásodsz. 2 éve kockahasam volt , akkor minimális szénhidrátot ettem és napi 60 percet edzettem plusz hasizmoztam minden nap.
köszönöm , végre egy normális válasz!:))
igen, lehet túlbonyolítja mindenki, köszönöm.
Bocsi :)
Fogyókúra rovatban ritkán találkozik az ember olyan sportolókkal, mint Te. Ha ezt tudtam volna, akkor kussolok :D
Így azt mondom, hogy eXkockahasú kolléga a mérvadó, és a helyedben én ezt az edzőmmel beszélném meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!