Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális dolog egy párkapcsolatban ha a másik fél (ezesetben a pasi) megmondja, hogy kivel barátkozhatsz és kivel nem?
Szia!
Szerintem ne foglalkozz ilyen fiúval.... most csak ezt később mást is szabályozni fog.
Döntsd el, hogy egy kapcsolatban egyenrangú félként akarsz részt venni, vagy alárendeltként? Aztán cselekedj ennek megfelelően.
Nekem legutoljára apám mondott olyat, hogy kivel barátkozhatok és kivel nem, de ezt is kiskölyök koromban. Bár én férfi vagyok, de egy nőnek pontosan ugyanúgy saját joga, hogy megválogassa a barátait. S ha nekem nem tetszenek a barátai, akkor jogom van nem találkozni velük - de őt nem korlátozhatom ebben sem.
Ha valaki (akár férfi, akár nő) nem így cselekszik, akkor az egyszerűen zsarnokoskodik a másik felett. Szerintem ne tűrd el senkitől az ilyen kényszert!
Pedro
Sok itt a nem!
Ha szeretitek egymás akkor mindent meg lehet beszélni!
Halgasd meg az érveit,különben te sem várhatsz többet!
Ha nem szeretne, nem is érdekelné kivel koborolsz!
ragaszkodó,féltékeny,vagy mániákus az utóbb kiderűl...
Köszönöm a gyors válaszokat!
At igazság,hogy eléggé uralkodik felettem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!