09:48 Mi ez az új baromság, hogy éjjel nem éhezünk? Lehet te nem, de én és szerintem sokan mások igen... nem kéne baromságokat terjeszteni -.-"
2011. máj. 30. 11:12
12/19 anonim válasza:
alváskor éppen hogy emészt a szervezet mert a vér az izmokból odaáramlik a belekhez.
2011. máj. 30. 12:00
13/19 anonim válasza:
A paraszimpatikus rendszer helyreállítja a szervezet E-készletét. Hatása csak egyes szervekre terjed ki. Átvivő anyaga az acetilkolin. Hatására a szív lassul, a koszorúerek és a vázizom erei szűkülnek, a bőr és a nyálkahártya erei tágulnak. A vérnyomás és a vércukorszint, az oxigénfogyasztás csökken, a vércukor-raktározódás nől. A tüdő hörgőcskéi szűkülnek, a bélműködés gyorsul. Az emésztőnedv-termelés fokozódik. Az anyagcserére a felépítő folyamatok a jellemzőek. Híg, szerózus nyál termelődik. A szemlencse domborodik, a pupilla szűkül. Az ivarszervekben értágulat, a húgyhólyagban vizeletürítés történik. A verejtékezés nagymértékben nől. Az idegek kilépési helye az agytörzsi és a keresztcsonti szakaszon. A dúcok a zsigerek falában találhatók. E két rendszer dinamikusan változó egyensúlya biztosítja, hogy a szervezet belső környezete viszonylag állandó, de a változó külső körülményekkel egybehangolt legyen. Pld. vérnyomás szabályozása.
2011. máj. 30. 12:02
14/19 anonim válasza:
azért nem szabad alvás előtt enni mert lehet hogy nem fogsz tudni aludni ha tele a poci, ha tudsz akkor meg emészt és raktároz mint a gép a szervezet
2011. máj. 30. 12:04
15/19 anonim válasza:
érdekes én úgy fogytam le szálkásra hogy este 10kor is vacsiztam/zok.... igaz 1-2 körül fekszek le. na ennyit a 6 után nem evésről.. ha én 5-6kor ennék utoljára akkor 15 órát nem ennék kb.. mekkora hülyeség lenne....lehet enni este is, viszont nem mindegy hogy mit és persze nem kell degeszre tömnie magát az embernek. én fehérjét nyugodtan eszek akár 10-11kor is.
2011. máj. 30. 12:58
16/19 anonim válasza:
este a fehérjepótlás lenne a legfontosabb.
ez önmagában megválaszolja a 6 után nem-evés hibáját is: a szervezet nem képes fehérjét tárolni, csak az izomzatban. ha 6-kor eszel utoljára, utána másnap reggel 8-kor akkor ~14 órán át fehérjeéhezés történik (kevesebb mert a 6 óra utsó ételt még megemészted) éjjel mi a francból történne a fehérjeszintézis ha nincsen alapanyag? :))
2011. máj. 30. 13:17
17/19 anonim válasza:
09:48-ast hagyjátok, buta az egészhez. Ő délig csak gyümölcsöt eszik, ez is mindent elárul róla.
2011. máj. 30. 13:47
18/19 anonim válasza:
Tudtam, hogy megjelenik ennél a kérdésnél is... (09:48-ra gondolok.)
Jön megint a 6 meg a 8 órájával, de sose válaszol arra, amit ilyenkor vissza szoktam kérdezni xD
2011. máj. 30. 18:25
19/19 csana válasza:
Ha napközben odafigyelsz, hogy sok zöldséget és gyümölcsöt eszel, este lehet enni rendesen "császár lakomája".
Harcosok étrendje az alapja. Lefekvés előtt 2 órával szoktam enni utoljára, és hatásos. 87kg-ról 65-re fogytam, 2 és fél hónap alatt, igaz, heti 2* egy óra zumbára is jártam( ez volt 2 és fél éve). Külföldön éltem éjfél hajnal egykor végezvén egy finom cheese cake volt a vacsim általában.:) Most 62kg vagyok. Energikus leszel és világmegváltónak érzed magad. :) ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!