Ha azért nem lehet este enni, mert este 9 után nincs emésztés, akkor miért voltam most wc-n?
Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 23:03
1/19 anonim válasza:
Emésztés van. Csak lelassul. Te azért voltál most wc-n, mert még nem alszol. Ha alszol, közben nem kell nagywc-zned, ugyebár? :)
2/19 anonim válasza:
Ez olyan, mint a 6 után ne együnk? Kár, hogy elfelejtik hozzátenni, hogy amennyiben 10kor már alszol. xD
Elég vicces lenne, ha 9kor megáll az emésztés, mi lenne azzal, aki éjjel dolgozik, nappal alszik?! XD
3/19 anonim válasza:
9-kor megáll az emésztés xD :D:D
4/19 A kérdező kommentje:
Nem én találtam ki, én is hülyeségnek tartottam csak pont ezen az oldalon, ebben a kategóriában olvastam nem egyszer. Ezért is írtam ki, hogy aki ezt írta válaszoljon már rá.
2011. máj. 30. 06:11
5/19 anonim válasza:
Én szeretek éjjel, elalvás előtt enni, mindig ilyenkor éhezek meg. Az elmúlt napokban 3-4 között mindig megettem 3 szendvicset vagy rántottát vagy ilyesmit.
6/19 anonim válasza:
Igen, van itt egy emberke, aki semmit nem konyít a témához, és mindig ezzel jön. :(
7/19 anonim válasza:
ezt ugy kéne megfogalmazni h alvás előtt 3-4 orával ne egyél. ha te notoriusanéjjel 2-3 kor fekszel le akkor értelemszerűen 11 fele már nemkéne enni. hameg este 8kor fekszel akkor meg 5-6 fele ne egyél...
8/19 anonim válasza:
este 6 után ne egyél. (érdekes sokan ellenzik ezt, hogy éhezel éjszaka..ez egy nagy marhaság éjszaka nem éhezünk, a napközben bevitt táplálékot építi be a szervezet, ellátja a hormonháztartást, illetve az éjszaka másik felében méregtelenít. ha ezt nem tudja megcsinálni, mert van a kaja a gyomorban, az nem jó, se méregteleníteni, se beépíteni nem tud, sőt, az anyagcsere is lelassul éjszaka, szóval zsírrá alakul. ennyi. a felvétel amgy is este 8 ig tart, UTÁNA MÁR NEM. és egy helyesen összeállított étel 3 óráig van a gyomorban, míg egy helytelenül az 5, vagy akár 8 óra is lehet!! szóval.. meg amúgy akárkit megkérdezel hogy fogyott le mondja hogy " és nem ettem 6 után"
9/19 anonim válasza:
Én már lefogytam 6 kg-ot, 3 hónap alatt. 2 műszakban dolgozom, van , hogy este nyolckor is kilógok enni, többször keveset. Most stagnálok, mert orvosi utasításra 3 hétre le kellett állnom a sporttal.
10/19 anonim válasza:
Utolsó,te nagyon kész vagy!
Azt fogalmaz már meg mi van azzal aki éjjel dolgozik és nappal alszik!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!