Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha azért nem lehet este enni,...

Ha azért nem lehet este enni, mert este 9 után nincs emésztés, akkor miért voltam most wc-n?

Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 23:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Emésztés van. Csak lelassul. Te azért voltál most wc-n, mert még nem alszol. Ha alszol, közben nem kell nagywc-zned, ugyebár? :)
2011. máj. 29. 23:14
 2/19 anonim ***** válasza:

Ez olyan, mint a 6 után ne együnk? Kár, hogy elfelejtik hozzátenni, hogy amennyiben 10kor már alszol. xD

Elég vicces lenne, ha 9kor megáll az emésztés, mi lenne azzal, aki éjjel dolgozik, nappal alszik?! XD

2011. máj. 30. 00:09
 3/19 anonim ***** válasza:
9-kor megáll az emésztés xD :D:D
2011. máj. 30. 00:51
 4/19 A kérdező kommentje:
Nem én találtam ki, én is hülyeségnek tartottam csak pont ezen az oldalon, ebben a kategóriában olvastam nem egyszer. Ezért is írtam ki, hogy aki ezt írta válaszoljon már rá.
2011. máj. 30. 06:11
 5/19 anonim ***** válasza:
Én szeretek éjjel, elalvás előtt enni, mindig ilyenkor éhezek meg. Az elmúlt napokban 3-4 között mindig megettem 3 szendvicset vagy rántottát vagy ilyesmit.
2011. máj. 30. 06:37
 6/19 anonim ***** válasza:
Igen, van itt egy emberke, aki semmit nem konyít a témához, és mindig ezzel jön. :(
2011. máj. 30. 07:40
 7/19 anonim ***** válasza:
ezt ugy kéne megfogalmazni h alvás előtt 3-4 orával ne egyél. ha te notoriusanéjjel 2-3 kor fekszel le akkor értelemszerűen 11 fele már nemkéne enni. hameg este 8kor fekszel akkor meg 5-6 fele ne egyél...
2011. máj. 30. 07:57
 8/19 anonim ***** válasza:
21%
este 6 után ne egyél. (érdekes sokan ellenzik ezt, hogy éhezel éjszaka..ez egy nagy marhaság éjszaka nem éhezünk, a napközben bevitt táplálékot építi be a szervezet, ellátja a hormonháztartást, illetve az éjszaka másik felében méregtelenít. ha ezt nem tudja megcsinálni, mert van a kaja a gyomorban, az nem jó, se méregteleníteni, se beépíteni nem tud, sőt, az anyagcsere is lelassul éjszaka, szóval zsírrá alakul. ennyi. a felvétel amgy is este 8 ig tart, UTÁNA MÁR NEM. és egy helyesen összeállított étel 3 óráig van a gyomorban, míg egy helytelenül az 5, vagy akár 8 óra is lehet!! szóval.. meg amúgy akárkit megkérdezel hogy fogyott le mondja hogy " és nem ettem 6 után"
2011. máj. 30. 09:48
 9/19 anonim ***** válasza:
Én már lefogytam 6 kg-ot, 3 hónap alatt. 2 műszakban dolgozom, van , hogy este nyolckor is kilógok enni, többször keveset. Most stagnálok, mert orvosi utasításra 3 hétre le kellett állnom a sporttal.
2011. máj. 30. 10:46
 10/19 anonim ***** válasza:

Utolsó,te nagyon kész vagy!

Azt fogalmaz már meg mi van azzal aki éjjel dolgozik és nappal alszik!?

2011. máj. 30. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!