Fogyókúra előtt vagy utána érdemesebb tornászni?
Figyelt kérdés
Ha logikusan belegondolunk, egy túlsúllyal rendelkező embernek sokkal nehezebb mozogni, így nem lenne célszerűbb előbb lefogyni, majd csak utána futni, tornászni?2011. máj. 29. 13:34
1/12 anonim válasza:
Mozgás nélkül még senki nem fogyott le, de mindegy.
2/12 anonim válasza:
Előtte, közben, utána...;):)Egy túlsúlyos is tud sportolni, még ha nem is olyan intenzíven...Soha nem értettem azokat, akiknek van egy kis feleslegük, hogy miért dilemmáznak? Miért nem találják remek célnak azt, hogy lefogynak? A kitartó munkának mindig van eredménye és emellett boldogok és elégedettek lesznek...:)Ez nem kimondottan Neked szólt kedves kérdező, csak eszembe jutott. Látom, Téged legalább foglalkoztat a téma, ha már úgy alakult, hogy nem érzed jól magad a bőrödben...;)Kitartást!
3/12 A kérdező kommentje:
köszi szépen! rajtam már "csak" 5 kiló felesleg van. a 170 cm-emhez 65 kiló vagyok, tavaly nyáron 75 voltam... :S
2011. máj. 29. 14:00
4/12 anonim válasza:
Ohh, attól a pár kilótól már hamar megszabadulsz (megjegyzem; szerintem azért így sem vagy kövér).
Én 162 cm. vagyok, 53-54 kilóval. Sajnos fogyásra vagyok hajlamos, így inkább erősítés miatt sportolok. Persze én nem diétázok, mert akkor iszonyatosan lefogynék...:$
5/12 anonim válasza:
Egy kövér ember is tud mozogni.
Én anno 125 kg-osan napi 1,5 órát szobabicikliztem.
6/12 anonim válasza:
Elsővel nem értek egyet, én úgy fogytam 23 kilót, hogy a kisújjamat sem mozdítottam meg. 106 kilósan nem tudtam mozogi, mióta lefogytam futok, aerobicozom és zumbázok!
7/12 anonim válasza:
106 kg-osan mióta nem lehet mozogni?:)))
Azért nem lep el annyira a háj, hogy mozdulni se bírj...
Kifogás kifogás hátán.. :D
8/12 anonim válasza:
Kezdetnek gyaloglás, úszás, hogy ne érje hirtelen nagy terhelés a szervezetet. De mozgás kell...
9/12 anonim válasza:
Ex 106 kilós vagyok-Nem a hájjal volt a gond, hanem az izületeimmel, nagyon fájt mozgáskor a térdem bokám sőt még a talpam is!
10/12 anonim válasza:
Akkor fekve tornásszon, akinek még a gyaloglást sem bírja az ízülete. Lábemelés, súlyemelgetés, stb.
Nyilván le lehet fogyni enélkül is, csak jelentősen gyorsítja a dolgot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!