Milyen egyszerű, egészséges étrenddel tudnék leadni heti 1 kg-ot, ha hétfőtől péntekig napi 20 perc, hétvégente pedig 40-40 perc Rubint Réka-tornát végzek?
19 éves vagyok, 67 kiló, 57 a cél :D
Köszi a segítséget! :D
Elsősorban ajánlom neked, hogy igyál sok ásványvizet, szódát. Amikben nincs olyan sok cukor, ezek nem hizlalóak, mint pl: kóla, stb. Továbbá, ha lehet ne egyél este 7 után.
Ha edzéseket is végzel, nem lesz olyan nagy étvágyad, mint előtte volt, ezt tapasztalatból tudom, én sem eszek annyit, mint mielőtt nem sportoltam. Szerintem a kajával nem kell annyira am spórolni, csak legyen meg mellette a mozgás.
De a kevés zsírtartalmú kajáknak azért, persze van hatása.
Ilyeneket viszont tudsz keresni a neten, receptek között például. Sok sikert, a cél eléréséhez!
Bemásolom, amit egy hasonló kérdéshez írtam:
Reggeli: tk. szendvics, csirkemell sonka, sajt, tojás, zöldség, natúr joghurt zabkorpával, friss gyümölcslé / és ezek különféle kombinációja
Tízórai: gyümölcs (1 alma vagy narancs...)
Ebéd: csirkemell, pulykamell, főzelékek, hal, durum tészta, barnarizs, soksok zöldség, levesek - az eddigi adagodnak kb a háromnegyed vagy fele - rengeteg diétás receptet találsz a neten!
Uzsonna: gyümölcs, magvak (pár szem!)
Vacsi: saláta, túró, főtt tojás, natúr joghurt
A vacsim általában 6 körül van, úgyhogy mivel 10-11 körül fekszem le, még lefekvés előtt megeszek egy almát.
+ napi 3 liter szénsavmentes ásványvíz, édességek elhagyása (heti egyszer szerintem belefér) Ezen az utolsó ponton még dolgozom, amúgy nagyjából ennyi :)
Sok sikert!
(Ja és gondolom mondanom sem kell, hogy MOZGÁS, MOZGÁS, MOZGÁS - nálam ez heti 3x60 percet jelent, ez a minimum)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!