Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyhogy? Miért? Egyszerűen...

Hogyhogy? Miért? Egyszerűen nem értem? MIért vagyok éhes?

Figyelt kérdés

reggeli: 20ml tejben főztem 6 evőkanál zabpelyhet=zabkása, majd rá egy pohár kefír és 2 db alma

tízórai: 3 db paradicsom, 1 szelet tolle light sajt

ebéd: 2nagy tányér rakott zöldbab(sok bab és darált hussal)

uzsonna: 1 db alma, 2 marék eper

vacsora: petrezselyem és kapor apróra vágba, majd beletettem egy pohár kefírbe(140gramm)+2 db paradicsom

165cm 45kilos lány, de mégis éhes vagyok, pedig annyit ettem ma is

2011. máj. 25. 18:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

pff... ez tudod, hogy mennyire fel tudja húzni a fogyókúrázókat? :) a kis 'bármit megehetek' lány...

nah figyelj itt egy étrend csak neked.

reggeli: kakaós csiga, csokis müzli, + még egy szendvics, coca cola

tízórai: szendvics, +cola (nem diétás!)

ebéd: amit találsz. nekem ilyesmi volt mielőtt fogyóztam, egy jó példa: pergelt leves, két tál spagetti, desszertnek két tál krémes keksz jó sok cukorral

uzsonna: két szendvics (amilyet akarsz)

vacsora: még két szendvics, mondjuk melegszendvics, pizzás. az a legjobb.

tessék egyél. az nem sok amit te eszel, az rohadt kevés. így egyed. ja és a sok tészta nem árt, plusz ha nagyanyád tud sütit sütni akkor kérjél tőle, és fald be az egész tálcával, én is úgy csináltam. de te tökéletes vagy nem, úgyse hízol??

2011. máj. 25. 21:26
 12/19 anonim ***** válasza:
De kedves :D Ezzel az étrenddel szép, gömbölyded idomokat növeszthetsz...
2011. máj. 25. 21:30
 13/19 A kérdező kommentje:

én nem mondtam hogy nem tudok hízni

képzeld voltam már 85 kilos is mert zabáltam a sok csokit meg a chipset, mert nem tudtam hogy miket szabad enni és miket nem 14évesen, úgyhogy nekem ne mondjad hogy nem tudom hogy milyen érzés kövérnek lenni és állandóan b@szogatásnak kitéve lenni a súlyod miatt

képzeld van amikor korgó gyomorral, fájó fejjel és beleszédülve estem be este az ágyba mert a vacsorám kefír volt 1 almával a többieknek meg milánói amit baromira nehéz volt megállnom hogy ne faljam fel, és még most is kerülöm a cukros, sütiket, mindenféle tészát, lisztet, süteményeket amit van amikor borzasztóan nehéz, ma is csak azért ettem 2 tányér ételt ebdére mert annyira éhes voltam már, és pont a kedvencem, ja és borzasztóan hízékony vagyok csak most félek hogy visszahízom amit eddig kínkeservesen leadtam mert volt hogy szenvedtem és majd összeestem futás közben de inkább nem ettem meg a cukros-lisztes gofrit amit vacsorára csináltak a szüleim, inkább koplaltam.. szóval tudom milyen éhezni hidd el

2011. máj. 25. 22:27
 14/19 anonim ***** válasza:

Azért lehetsz éhes mert egyetlen komolyabb étkezésed van egy nap, az ebéd.

Én a reggeli alma illetve paradicsomevéssel úgy vagyok, hogy kerülöm, mert a vasszöget is meg tudnám enni utána.

A másik lehetőség, hogy a 165 centihez a 45 kiló nagyon-nagyon kevés, még ha BMI indexet is nézzük, akkor is iszonyú alacsony, annak a legalsóbb határa is 18, aki alatta van, azt konkrétan alultáplált betegnek értékeli (és 20-tól normális). Neked ez a legalsó határ 49 kiló lenne.

Én is egyfolytában kajás voltam, amikor a 176 centinmhez az 52 kilót tartottam rendkívül elmésen jónak. Így 15 évvel később elnézve az akkori képeimet, frankón nem voltam normális. Csúnya is voltam. Mensim sem volt.

Én megértem abszolút, hogy félsz az elhízástól, én is átmentem ezeken, de nem tudok mást mondani én sem: nagyobb súlyra és inkább több izomra lenne szükséged, az állapot amit fent akarsz tartani, nem egészséges, mesterséges, és valószínűleg nem is szép. Az éhséged pedig a szervezeted tiltakozása is lehet.

2011. máj. 26. 08:20
 15/19 anonim ***** válasza:

Tyűha,én éhen halnék ha ennyi kajám lenne csak. Suliba jársz? Ennyi reggelivel/tízóraival tudsz figyelni az órán? Én ha éhes vagyok,semmire se tudok gondolni csak a kajára.

Szerintem iktass be valami tartalmasabb menüt,pl 2-3 főtt tojás reggelire,zöldséggel,sajttal,ilyesmikkel. Vacsira meg simán mehetne egy kis hús (mondjuk csirke),párolt/nyers zöldség és mellé a kapros kefír.

Ha egészségesen akarsz enni,elsősorban egyél eleget! :)

2011. máj. 26. 18:53
 16/19 A kérdező kommentje:

köszönöm

igazából baromira félek hogy visszahízok, ezért én ezt is nagyon soknak gondolom

tudok figyelni, van hogy éhesebb vagyok, de iszok és nem gondolok rá:)

2011. máj. 26. 22:08
 17/19 anonim ***** válasza:

Tudom mit érzel, én is pont így voltam.

Minden nap ennyit eszel? Vagy ennél kevesebbet?

2011. máj. 31. 09:42
 18/19 anonim ***** válasza:
Hát, én a helyedben felhíznék 50-53 kilóra (amivel szép vékony, s nem egy munkatábori menekült lennél) és azt próbálnám tartani. Sokkal könnyebb lenne, és nem éheznél annyira, hogy már forog veled a világ. És ha ennyire csak a saját alakod csodálata tölti ki az életed, akkor megérte egyáltalán ez a nagy fogyás??? Vigyázz, ha egy hídon mész majd át, s közben egyre csak a tükörképedet lesed, mert egyszer még bele fogsz pottyanni a vízbe:S
2011. máj. 31. 16:14
 19/19 anonim ***** válasza:
feleslegesen strapálja magát bárki, a kérdező hülye anorex, akinek orvosra lenne szüksége...de erre csak akkor fog rájönni, ha meddő lesz és 30 évesen tolókocsiba rakják, mert a csontrendszere egy kalap szar...ha csak addig nem üti el egy autó vagy a metro, mert beájul elé...vagy a szíve feladja a küzdelmet
2011. máj. 31. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!