Fogyás! Hogyan kezdjek hozzá?
Szeretnék megszabadulni a lehető legtöbb kilótól.
Csak nem tudom hogyan kezdjek hozzá??
Azt tudom hogy az étkezési szokásimon kell változtatni valamint a mozgás.
Szerintetek ?? Mire kéne tornáznom?? 100kg vagyok most :S jó lenne ha nyár végére nem rúgna ennyit a mérleg nyelve.
Bármilyen tanácsot szívesen olvasok.
18L
Szija!
Mozgás: Insanity! Nagyon jóóó! Én is csinálom, ha van időm! Tuti fogyás, és izmosodás.
Étkezés: rengeteg fehérje (pl csirkemell), zöldség, és kevés szénhidrát. Cukor helyett édesítőszert használj. A lisztit vond ki az étrendedből. Pékárukból csak teljes kiörlésű, és magas rost tartalmú.
Hogy az anyagcseréd ne lassuljon be, magas rost tartalmú ételeket egyél, esetleg próbáld ki még az almaecetet.
Az életmód váltásomat az adipex segítségével sikerült megvalósítanom. 2 hónap alatt fogytam 7 kg-ot. NEM szedtem rendszeresen, csak pár szemet, hogy az étvágyamat csökkenteni tudjam. Ez által a gyomrom is "összeszűkült", azóta kb negyede annyi kajával is tökéletesen jól lakom.
Sokan dicsérik még a cactuslimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!