Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyás! Hogyan kezdjek hozzá?

Fogyás! Hogyan kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés

Szeretnék megszabadulni a lehető legtöbb kilótól.

Csak nem tudom hogyan kezdjek hozzá??

Azt tudom hogy az étkezési szokásimon kell változtatni valamint a mozgás.

Szerintetek ?? Mire kéne tornáznom?? 100kg vagyok most :S jó lenne ha nyár végére nem rúgna ennyit a mérleg nyelve.

Bármilyen tanácsot szívesen olvasok.

18L

2011. máj. 25. 13:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
En is nagyon drukkolok! Rengeteg tanacsot kaptal ugyhogy en sokat mar nem tudok segiteni.......Egyetelen dolog : Ha neha napjan megiszol egy pohar frissen facsart grapefuitot az is nagyon sokat segit...Sok sikert!!
2011. jún. 16. 08:59
 12/14 anonim válasza:
Szia én januárban határoztam el magam hogy lefogyok akkor 97 kg voltam. az első 3om hónapban nem mozogtam scsak nagyon minimálisan viszont elhagytam a kenyeret a tésztátás ételeket és az édességet helyette műzli műzliszelet zöldség gyümölcs pirítós ilyesmi ill 6után én nem eszem már így márciusra 87kg lettem . utána elkezdtem mozogni futni amennyit bírtam és ugyanúgy ettem és májusra 78kg lettem mostmár napi rendszerességel edzem mert nehezen mennek le a kilók napi min 20perc kardió és ma reggel már csak 75kgot mutat a mérleg az célom a 63om kg (175cm magas vagyom) szóval tapasztalatból mondom kitartás , mozgás és egészséges étrend mellet fél év alatt 22kg lemehet.
2011. jún. 16. 09:56
 13/14 anonim válasza:

Szija!

Mozgás: Insanity! Nagyon jóóó! Én is csinálom, ha van időm! Tuti fogyás, és izmosodás.

Étkezés: rengeteg fehérje (pl csirkemell), zöldség, és kevés szénhidrát. Cukor helyett édesítőszert használj. A lisztit vond ki az étrendedből. Pékárukból csak teljes kiörlésű, és magas rost tartalmú.

Hogy az anyagcseréd ne lassuljon be, magas rost tartalmú ételeket egyél, esetleg próbáld ki még az almaecetet.

Az életmód váltásomat az adipex segítségével sikerült megvalósítanom. 2 hónap alatt fogytam 7 kg-ot. NEM szedtem rendszeresen, csak pár szemet, hogy az étvágyamat csökkenteni tudjam. Ez által a gyomrom is "összeszűkült", azóta kb negyede annyi kajával is tökéletesen jól lakom.

Sokan dicsérik még a cactuslimet.

2011. jún. 16. 14:59
 14/14 anonim válasza:
igen ilyenre! sok sikert, remélem beszámolsz még a sikeredről! a lényeg, hogy ne akard feladni, még ha az első pár napban nem látod az eredményét akkor sem!
2011. jún. 16. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!