Nagy fenék és fogyás! Mihez kezdjek?
Sziasztok.
Le szeretnék kb. 5-6 kilót adni, 165 cm és 59 kiló vagyok jelenleg.
A fenekem pedig most akkora mint 1 ház :(
Le szeretném adni ezt a pár kilót és a fenekemből is + combomból is szeretnék fogyni,de nem ráformálni,hogy az izomtól még nagyobbnak tűnjön,hanem egyszerűen fogyni belőle. ( Azt sem szeretném ha a vádlim a sok mozgástól még nagyobb lenne) Előre köszönöm a válaszokat! 15/L
szia:)
én is ezzel küszködök, igaz az enyém nem vészes, de nem is bejövös, ezért kitartás szempontjából elkezdtem írni erről egy blogot:) igaz ez az első nap...de ha gondolod, megadom a blog címét, és megláthatod, hogy mit eszek, mit mozgok...elég jo tapasztalatom van ebből...csak a kitartásom hiányzik, ezért irogatom ezt, mert igy talán jobban betartom:)
22L
Ha fogysz, valószínűleg mindenhonnan fogysz, így ha ilyen az alkatod, ez az arány megmarad.
Téged lehet, hogy zavar ez, szerintem meg jó, mert nőies, esztétikusabb, mintha hasra rakódna le.
De majd meglátod, hogyan alakul, 15 évesen még nem érted el a végleges formádat.
:):) köszönöm a válaszokat amúgy lehet kipróbálom a Rubint rékás vidit.
első: érdekel a blogod,biztos nagyon jó :):)
megadod a blogod címét?:)
3-nak pedig
bocsi, leírnád a Rubint rékás videó teljes nevét?:)
köszönöm
A blogcímet nekemiiiisss léccii :DD
Amúgy énis 15 vagyok,olyan 10-15 kg-ot kéne leadnom =//
persze csajok itt van...nem baj ha minél többen olvassátok, annál inkább betartom a dolgokat:) meg hátha tudok szolgálni egy két hasznos tippel:)
üdv
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!