Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » MIért tör rám az éjszakai...

MIért tör rám az éjszakai zabálhatnék?

Figyelt kérdés
Este 6-7 körül mondom magamnak hogy na jó már nem eszem ma többet, de e helyett kb 10ig (néha továbbig amíg le nem fekszem) folyamatosan csak zabálok. Pedig egész nap könnyedén kibírom a fogyókúrát
2011. máj. 24. 21:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem tegnap nem volt időm enni a kis pár villányi ebédemen kívül, azt is rohanósan ettem. Estére olyan erőtlen szärdarab lett belőlem, hogy amikor jöttem haza, azt hittem elájulok, meg is álltam egy parkolóba, hogy levegőzzek kicsit. Pedig kb. 10 perc alatt hazaérek. Hazajöttem, megettem egy szelet lekváros kenyeret, és máris jobban lettem.

Nem kell egész nap koplalni/alig enni, a szervezetnek szüksége van tápanyagokra. Ha nem fokozatosan építed le ezeket a fogyi érdekében, akkor vállald a következményeit > éjszakai zaba > plusz kilók.

22/L

2011. máj. 27. 09:04
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem szimplán azért, mert napközben teszed-veszed a dolgodat, de este, otthon nincs más dolgod csak az evésre koncentrálni. :D Velem legalábbis így van.:)
2011. máj. 27. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!