Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jönne velem valaki edzeni/fogy...

Jönne velem valaki edzeni/fogyózni? 10-15kgtól kéne megszabadulnom, május végéig. Valakinek van biztos fogyókúra tippje?

Figyelt kérdés

16 éves , veszprémi lány vagyok. kellene 1 társ, aki eltudna velem jönni edzeni konditerembe, v úszni. ismerőseim,barátaim közül senki nem akar jönni ( mondjuk nekik jó az alakjuk). 10-15kg súlyfeleslegem van,amit május végéig leszeretnék adni.

1 ideig egyedül jártam konditerembe, de idővel mindig feladtam :S kéne valaki aki itt van velem és segít, mondja h menjünk és lelkiekben is erősít.

ha esetleg van ilyen lány/nő , szívesen mennék vele.

remélem értitek ,hogy ez nekem mért fontos.

2009. márc. 15. 15:43
 1/9 timido ***** válasza:
100%
Szia! dekár, hogy messze laksz, pedig mennék veled. :) sajnos én a tiszán túlon lakom. De ha szeretnéd, akkor fogyizhatunk együtt, így neten keresztül, és megbeszéljük, hogy miket együnk, meg ilyenek :) Én is most kezdtem el nem rég fogyozni kb 6 kg mot szeretnék leadni. :)
2009. márc. 15. 17:10
 2/9 A kérdező kommentje:

tényleg kár :(

viszont ez így jól jönne, sajnos anyáméktól nem kapok semmi támogatást, sőt őket is próbáltam rávenni h jöjjenek el velem, ( nekik kb 20-25 kg súlyfeleslegük van) de ő mindig azt mondja h ő szült 3 gyereket és nem érdekli. viszont nekem meg mindig beszólogat h mekkora seggem van meg stb.

semmi bíztatást nem kapok,csak beszólásokat,amik nem esnek jól...

viszont, ez a netes "megbeszélés" jólenne :)

ez is ad 1féle bíztatást :) és jó vkivel megbeszélni az ilyen dolgokat.

1 kérdésem van, a kapcsolatot h tartsuk?

2009. márc. 15. 17:20
 3/9 timido ***** válasza:
100%

ha van msn ed, akkor ott, ha emailed, akkor meg ott:)

Ha van msn ed, de nem szeretnéd nyilvánosságra hozni itt, akkor írd le az email címed, én meg elküldöm oda az msn címemet.:)

2009. márc. 15. 17:31
 4/9 A kérdező kommentje:

okés.

e-mail : lazy13@citromail.hu :)

2009. márc. 15. 17:33
 5/9 timido ***** válasza:
100%
elküldtem:)
2009. márc. 15. 17:44
 6/9 A kérdező kommentje:
elvileg még nem küldte el :/ hülye citromail... -.-" jó lassú :S
2009. márc. 15. 17:49
 7/9 timido ***** válasza:
100%
ez az emilem: egy.csaj@freemail.hu Ha gondolod te is elküldheted az msn ed :D
2009. márc. 15. 17:58
 8/9 A kérdező kommentje:
elküldtem akkor a tiedre:)
2009. márc. 15. 18:05
 9/9 timido ***** válasza:
100%
megkaptam -> felvettelek.:)
2009. márc. 15. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!