Jönne velem valaki edzeni/fogyózni? 10-15kgtól kéne megszabadulnom, május végéig. Valakinek van biztos fogyókúra tippje?
16 éves , veszprémi lány vagyok. kellene 1 társ, aki eltudna velem jönni edzeni konditerembe, v úszni. ismerőseim,barátaim közül senki nem akar jönni ( mondjuk nekik jó az alakjuk). 10-15kg súlyfeleslegem van,amit május végéig leszeretnék adni.
1 ideig egyedül jártam konditerembe, de idővel mindig feladtam :S kéne valaki aki itt van velem és segít, mondja h menjünk és lelkiekben is erősít.
ha esetleg van ilyen lány/nő , szívesen mennék vele.
remélem értitek ,hogy ez nekem mért fontos.
tényleg kár :(
viszont ez így jól jönne, sajnos anyáméktól nem kapok semmi támogatást, sőt őket is próbáltam rávenni h jöjjenek el velem, ( nekik kb 20-25 kg súlyfeleslegük van) de ő mindig azt mondja h ő szült 3 gyereket és nem érdekli. viszont nekem meg mindig beszólogat h mekkora seggem van meg stb.
semmi bíztatást nem kapok,csak beszólásokat,amik nem esnek jól...
viszont, ez a netes "megbeszélés" jólenne :)
ez is ad 1féle bíztatást :) és jó vkivel megbeszélni az ilyen dolgokat.
1 kérdésem van, a kapcsolatot h tartsuk?
ha van msn ed, akkor ott, ha emailed, akkor meg ott:)
Ha van msn ed, de nem szeretnéd nyilvánosságra hozni itt, akkor írd le az email címed, én meg elküldöm oda az msn címemet.:)
okés.
e-mail : lazy13@citromail.hu :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!