Fogyni szeretnék. Összeállítanátok nekem egy 4 hetes fogyókúrás programot?
Az étkezést és a sportot is beleértve.
173 cm magas vagyok, 65kg és kb 3-5 kilót szeretnék fogyni. Nem tudom mikor mennyit kellene ennem és sportolnom,hogy fogyjak.
Sajnos nagyon édesszájú vagyok:)
Több okból felesleges:
1. normális a súlyod
2. ami csak egy hónapig tart, azt eredménytelen (még kis súlyfelesleg esetén is)
3. ha minden másnap elmész futni, aerobicozni 1 órát, az bőven elég, a kajálásnál meg inkább az egészségedre figyelj
Nem 1 hónapig akarom csinálni, csak azért gondoltam,hogy 1 hónapot írok,mert akkor a többi hónapot már össze tudom válogatni kisebb nagyobb változtatásokkal.
Sajnos egyre jobban hízok el és nem szeretném,ha ez így folytatódna és elég rendszertelenül és egysíkúan étkezem.
Lehet így a számok alapján normálisnak tűnik a súlyom,de hidd el rámférne az a pár kiló minusz:)
Várom az ötleteket:)
Komolyan azt várod,hogy mi állítunk neked össze programot?A google tele van ilyenekkel,remek,egészséges diétákkal,mozgásötletekkel.
A súlyod pedig teljesen jó,semmi szükséges nincs a fogyásra. :S
szerintem igenis szüksége van a fogyásra, 5 kiló nem a világ és csak jól fog kinézni!
van egy csomó fogyókúra a neten ovasd azokat vagy menj el egy dietetikushotz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!