Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni szeretnék. Összeállítan...

Fogyni szeretnék. Összeállítanátok nekem egy 4 hetes fogyókúrás programot?

Figyelt kérdés

Az étkezést és a sportot is beleértve.

173 cm magas vagyok, 65kg és kb 3-5 kilót szeretnék fogyni. Nem tudom mikor mennyit kellene ennem és sportolnom,hogy fogyjak.

Sajnos nagyon édesszájú vagyok:)

2011. máj. 24. 12:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Több okból felesleges:

1. normális a súlyod

2. ami csak egy hónapig tart, azt eredménytelen (még kis súlyfelesleg esetén is)

3. ha minden másnap elmész futni, aerobicozni 1 órát, az bőven elég, a kajálásnál meg inkább az egészségedre figyelj

2011. máj. 24. 12:42
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem 1 hónapig akarom csinálni, csak azért gondoltam,hogy 1 hónapot írok,mert akkor a többi hónapot már össze tudom válogatni kisebb nagyobb változtatásokkal.

Sajnos egyre jobban hízok el és nem szeretném,ha ez így folytatódna és elég rendszertelenül és egysíkúan étkezem.

Lehet így a számok alapján normálisnak tűnik a súlyom,de hidd el rámférne az a pár kiló minusz:)

Várom az ötleteket:)

2011. máj. 24. 12:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Komolyan azt várod,hogy mi állítunk neked össze programot?A google tele van ilyenekkel,remek,egészséges diétákkal,mozgásötletekkel.

A súlyod pedig teljesen jó,semmi szükséges nincs a fogyásra. :S

2011. máj. 24. 12:51
 4/5 anonim ***** válasza:

szerintem igenis szüksége van a fogyásra, 5 kiló nem a világ és csak jól fog kinézni!

van egy csomó fogyókúra a neten ovasd azokat vagy menj el egy dietetikushotz

2011. máj. 24. 14:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó! Köszi,hogy te nem azt mondod,hogy ne akarjak fogyni:)
2011. máj. 24. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!