Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Leheséges, hogy előbb - uóbb...

Leheséges, hogy előbb - uóbb anorexiás leszek?

Figyelt kérdés
169 cm vagyok és 49 kg. (64 kg-ról indulam). Még mindig kövérnek érzem magam, és az van bennem, hogy "még 1 kg, még 1 kg, csak még 1 kg..." menjen le...állandóan nézem a többi lányt az utcán, és ha vékonyabbat látok, egyből arra gondolok, hogyha neki megy, hogy ilyen vékony legyen, akkor nekem is muszáj mennie...(holott tudom, hogy lehe, hogy csak ilyen alkat). Direkt elmegyek otthonról hosszú órákra, hogy ne legyen alkalmam enni, suliba sem viszek enni. Élvezem, hogy éhes vagyok...és ha kicsit is többet eszem, mint amennyit terveztem, egyből hashajtóval kompenzálom a lelkiismeret furdalásomat. Nem akarok anorexiás lenni, de nem bírok lelkiismere nélkül egyetlen falatot sem enni...:-(
2011. máj. 23. 20:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én is így jártam 63-ról kezdtem 53-nál voltam a tökéletes!!! Rengeteget sportoltam fitt voltam és bombanő!! De nekem nem volt jó........most 47kg vagyok és csak annyit vettem észre,hogy gyenge vagyok,nem bírok annyit futni és edzeni állandóan szédülök stb....Aztán a férjem leültetett mutatott egy fényképet amit rólam csinált titokban és zokogtam.Végre kívülről láttam magam. Borzasztóan vékony,beteg nőt láttam. Most próbálok hízni....nem könnyű. Nekem is eltűnt a mellem mindenem... Én meg csak a kockás hasamnak örültem és annál nem is láttam tovább.
2011. máj. 27. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!