Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Leheséges, hogy előbb - uóbb...

Leheséges, hogy előbb - uóbb anorexiás leszek?

Figyelt kérdés
169 cm vagyok és 49 kg. (64 kg-ról indulam). Még mindig kövérnek érzem magam, és az van bennem, hogy "még 1 kg, még 1 kg, csak még 1 kg..." menjen le...állandóan nézem a többi lányt az utcán, és ha vékonyabbat látok, egyből arra gondolok, hogyha neki megy, hogy ilyen vékony legyen, akkor nekem is muszáj mennie...(holott tudom, hogy lehe, hogy csak ilyen alkat). Direkt elmegyek otthonról hosszú órákra, hogy ne legyen alkalmam enni, suliba sem viszek enni. Élvezem, hogy éhes vagyok...és ha kicsit is többet eszem, mint amennyit terveztem, egyből hashajtóval kompenzálom a lelkiismeret furdalásomat. Nem akarok anorexiás lenni, de nem bírok lelkiismere nélkül egyetlen falatot sem enni...:-(
2011. máj. 23. 20:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
már az vagy
2011. máj. 23. 20:49
 2/11 A kérdező kommentje:
Elnézést, akadozik a T betű a laptopomon!
2011. máj. 23. 20:49
 3/11 A kérdező kommentje:
Én is attól tartok, de a 49 kg még nem annyira vészes, viszont már nem akarok tovább fogyni (mikor 64 voltam, tudatosan kezdtem el fogyókúrázni), de mégsem tudom levekőzni ezeket a hülye gondolatokat!
2011. máj. 23. 20:52
 4/11 anonim ***** válasza:
de, már a 49 kg is qrvára vészes.
2011. máj. 23. 20:55
 5/11 dropdeadgirl válasza:
100%
Öhm hát ez elég nagy baj :( szerintem te már anorexiás vagy...de gondolj bele miért jó az ha teljesen vékony vagy??a fiúk nem szeretik a nagyon vékony lányokat. Próbálj meg fokozatosan egyre többet és zsírosabb kajákat enni...bár nem voltam még anorexiás de gondolom elég nagy akaraterő kell...ugyhogy sok sikert:)
2011. máj. 23. 21:03
 6/11 A kérdező kommentje:
Egyrészt úgy érzem, hogy nem érdemlem meg az ételt, így bűnudaom van, ahogy fentebb írtam, minden egyes falat után. Másrészt az állandó kisebbrendűség érzés, ha szebb-vékonyabb lányt látok, hogy bizos "lenéznek" az emberek, amiért én ilyen "kövér" vagyok (ez így hülyén hangzik, de valami ilyesmit érzek).
2011. máj. 23. 21:09
 7/11 anonim ***** válasza:
Jó lenne, ha tudnál erről valakivel beszélni. Bárkivel, akiben megbízol, anyukád, egy barátnő, bárki. Hogy rájöjj, hogy egy értékes személy vagy, akit szeretnek, akárhogy is néz ki, akinek joga van a boldogsághoz, és joga van ÉLNI, mert aki nem eszik az bizony előbb-utóbb meghal. Lassú, és kínzó módja az öngyilkosságnak...
2011. máj. 23. 21:17
 8/11 anonim ***** válasza:

Már az vagy.

Nálam is így indult, de én már hízni próbálok. Kitartás, a kaja nem ellenség! Muszáj enni, különben meghalsz! Nekem a kitartó fogyókúrám miatt- én hülye, 58 kilósan kellett volna megállni - már se seggem, se mellem. Egyetlen pozitívum, hogy a hasam lapos lett, de ilyen áron (+ állandó puffadás, székrekedés, állandó hányinger, teltségérzet) inkább ne lenne. Szánalmas állapotban vagyok. Régen simán lefutottam 40-50 percet jó tempóban, most három után meg kell állnom, mert nem bírom.

Idióta voltam... te ne légy az, próbálkozz, egyél, a kaja jó dolog.

2011. máj. 23. 21:28
 9/11 anonim ***** válasza:
mennyi idő alatt fogytál és hogyan?
2011. máj. 23. 22:05
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia! Ha szeretnál vkit,akivel megebszélheted a prblémáid,írj nekem nyugodtan:) Kigyógyítalak ebből a sz@rból..:)15/l
2011. máj. 23. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!