Szerintetek le tudok fogyni 75 klóról 60 kilóra? (bővebben lent)
Milyen magas vagy? Hogy tudtál ennyit fogyni?
Mert mondjuk ha 175 cm vagy, ráadásul nem is az az egyszálbél alkat, vastag csontokkal, akkor nem valószínű.
Viszont a 65-öt akkor is becélozhatod.
Talán azért mondhatják rád, hogy vastag csontozatú vagy, mert a szüleid is azok? Így nem tudok tippelni, hogy miért mondhatják rád.
Egyébként szerintem mindenki le tud fogyni, ha igazán akar. Van egy barátnőm aki nagyon vékony lett, miközben az egész családja túlsúlyos. Kissé kirí a családi környezetéből.
Jah és megemlíteném, hogy én 1 éve még 76 kg voltam és most 53 kg vagyok, szóval semmi sem lehetetlen :)
Ne add fel!
3., te hogy fogytál?
Mert én 4-5 éve adtam le 12 kg-ot, de most a mozgáshiány és a stressz miatt mind visszajött, és ha belegondolok, én 4-5 éve nem is tudom h mitől fogytam.
168 cm vagyok.
Úgy sikerült lefogynom, hogy ettem sok gyümölcsöt, zöldséget, barna kenyeret ettem, nem ettem semmilyen édességet, és sokat görkorcsolyáztam, azt az 5 kilót meg úgy adtam le, hogy 2 hétig nem vacsoráztam és nagyon keveset ettem, és már 1 kiló se jön vissza! Azért mondják, hogy vastag csontú vagyok, mert anyukám és apukám is vastag csontozatú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!