Mit csináljak? Hogy tudnék úrrá lenni ezen?
(Értelmes és nem szemrehányó és bunkó megjegyzéseket várok.)
172 centi vagyok és 75 kiló. (2 hét alatt dobtam le 5 kilót). Egyszer régebben voltam 85 kiló, aztán 52-re fogytam.
Egy nagy csalódás miatt visszahíztam és azóta jojó effektus volt, többnyire hányással és hashajtózással egyetemben... Amióta itt vagyok az egyetemen, azóta keveset eszek. Pár hónapja eldöntöttem, hogy itt az ideje leadni megint pár kilót, ezért elkezdtem odafigyelni arra, hogy mit eszek.
Minden jól ment: kb. március óta szépen leadtam 5 kilót. Két hete viszont elkezdtem jobban meghúzni az étrendem és még 5 kiló lement... Ma viszont már nem ettem semmit és nyitogatom a hűtőt, meg a szekrényt szinte folyamatosan és mindenről megállapítom, hogy ez is hízlal, meg az is...
Egyszer már diagnosztizáltak nálam anorexiát és nem akarok megint beleesni... :'( Addig akarom elkerülni a dolgot, amíg tudom, hogy ez nem jó, mert aztán már Isten sem...
Tudom, hogy amúgy sem normális az étkezésem (soha nem is lesz az már), de azért kordában akarom tartani valahogy egy egészséges súly mellett, ami úgy 65 kiló lenne...
Ebben az esetben számold a kcalt. Ha nem éri el az 1000et akkor gáz van és egyél!
Én is dettó így voltam,hogy már semmit nem volt kedvem enni mert mindenben csak a zsírt láttam. Elkezdtem számolni a kalóriákat és úgy szabtam meg hogy 1000alatt nem lehetek. Persze az ezer kalória alatt nem a csokit csipszeket értem hanem a fogyis kajákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!