Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tudnék úrrá lenni az...

Hogyan tudnék úrrá lenni az érzelmeimen? Vajon ez meddig tart?

Figyelt kérdés

Kisfiam 1 éves lesz, de még mindig nem múlt el a "mindenen sírok" időszakom, sőt! egyre inkább előbukkan.

Nem tudok úgy elmondani neki egy verset hogy ne csuklódjon el a hangom, vagy úgy ránézni a fiamra, ha valami újat csinál, hogy ne kezdjenek el potyogni a könnyeim.

Elég arra gondolni, hogy pár nap múlva születésnap, és máris sírok. Egyedül vagyok ilyen? Normális ez?

2011. ápr. 30. 00:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
:) Nem, ez normális ne aggódj. Nálam elmúlt olyan 1 éves kora körül ez a korszakom (hálistennek) :)) Most épp az a korszakom van, hogy boldog vagyok, ha felkérezkedik a 2,5 éves lányom az ölembe, és hozzám bújik. Ilyenkor úgy megállítanám az időt! :)
2011. ápr. 30. 00:29
 2/9 anonim ***** válasza:

Én még nem vagyok anyuka de olyan aranyos a beszélgetésetek.. :)

Érdemben nem tudok hozzászólni a témához de sok boldogságot kívánok a gyermekekhez! :)

2011. ápr. 30. 01:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Nalam mostanaban jon elo a mindenen siras. 7 honapos a lanyom.
2011. ápr. 30. 01:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok még anyuka, de már erőteljesen a babán jár az eszem :) teljesen át tudom érezni az érzéseiteket :) Szerintem velem is ez lesz :) Sok boldogságot minden kedves anyukának!
2011. ápr. 30. 02:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia

2.5 és 1 évesek a gyerekeim. Én is nagyon el tudok érzékenyülni tőlük, főleg amikor valami nyilvánvaló módon kimutatják az érzéseiket/ragaszkodásukat. De nagyon meg tudnak ijedni ha könnyezni látnak, ezért mindig igyekszem visszafogni magamat, hogy ne sírjak a boldogságtól.

Szerintem ez nem kóros vagy ilyesmi. Talán a megváltozott hormonháztartás is rátesz egy lapáttal, meg az, hogy az egész életünket a sarkaiból fordította ki a mi kis kincsünk és hogy bizony ő/ők lett/ek ennek a világnak a közepe. Hát hogy a bánatba ne hatódnék meg, ha egyszer ennyire fontosak? nem ,szerintem ezzel semmi gond nincs. Ez a ragaszkodás és feltétlen szeretet(szerelem? hehe)alapozza meg az egész életét...

Ja igen, én még azon is szoktam könnyezni, hogy ha eszembe jut vagy éppen valami kapcsán az elszakadást tapasztalom. A nagyobbom már 2.5 éves, bölcsis, önálló és karakán, már nem ér rám, mert annyi fontos dolga akad... :-) fura. Tudatosan oda kell hatnom magamra, hogy hagyjam ezeket a törekvéseit és ne láncoljam magamhoz. Tanulnom kell az elszakadást...

2011. ápr. 30. 09:45
 6/9 anonim ***** válasza:
én is mindenen elerzékenyulok.tegnap peldaul az angol kiralyi eskuvon sirtam pedig azert nem volt annyira meghato.a multkor meg a visszateres a kek lagunaba cimu filmet nem tudtam megnezni mert olyan meghato volt.remelem en is hogy hamarosan elmulik
2011. ápr. 30. 11:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem a legnagyobb gyerkőcöm 10 éves múlt januárban. 4. osztályos tanuló, és tegnap a suli után hazahozta az Anyák napi ajándékot amit készített. Egy szép karkötőt kaptam egy papírdobozban ami tele volt szívekkel, amik tele voltak írva Szeretlek Anyu-val. Ehhez még egy verset is mondott úgy,hogy közben a szemembe nézett. Zokogtam! :-)) Mióta megszülettek a gyerekeim, mindenen képes vagyok zokogni. A nagyobbak már csak mosolyognak rajtam. A kicsi még ijedten néz, de ő is meg fogja szokni, hogy: Anyu ilyen!
2011. ápr. 30. 11:34
 8/9 anonim ***** válasza:
17 hónapos a kisfiam és én is mindenen el tudom magam bőgni.van,mikor altatom és akkor sírom el magam,hogy milyen szép és milyen nagy már.
2011. ápr. 30. 13:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Csütörtökön az óvodában anyák napi műsort adtunk elő,23 gyermek anyukája és nagymamái ültek velem szemben és potyogtak a könnyei.....alig bírtam a gyerkőcökkel végigvinni a műsort csuklott a hangom egyfolytában,arra gondolva,hogy a 23 hónapos kisfiam otthon vár engem is.hihetetlen érzéseket vált ki belőlünk gyermekünk,a te érzéseid is teljesen normálisak.Én egyik este az ölembe altattam el a kisfiamat mert már annyira hiányzott a közelsége,illata.sajnos másfél éves kora óta dolgozom...
2011. ápr. 30. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!