Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam nov.15-én lesz 9 hós...

Kisfiam nov.15-én lesz 9 hós és még mindig nincs foga, vajon mikor lesz már neki?

Figyelt kérdés
2011. nov. 6. 17:58
 1/6 anonim ***** válasza:
kisfiamnak 10 hónaposan kezdett nőni az első
2011. nov. 6. 18:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne izgulj rajta! Minden kisgyereknél máskor jön ki. Nekem pl. az egy éves szülinapom utáni nap kezdett kibújni az első, a féléves öcsémnek meg már 5 van... Van még ideje :)
2011. nov. 6. 18:02
 3/6 anonim ***** válasza:

:)

Ismerős "gondok"!

A nagylányom 11 hónapos is elmúlt, amikor az első foga áttörte az ínyét, egy évesen egy fél foga volt csak még.

Előtte találkoztunk egy anyukával és a babájával, akivel együtt szültem és a férjemmel együtt "kiiregyeltük" a baba szájából a fogait :)Volt neki 10-11 hónapos korában vagy 6-8 foga, a lányomnak meg még egy sem, és ott mondogattuk a párommal, hogy "láttad mennyi foga van!"

Vannak gyerekek, akik foggal születnek, másoknak pedig egy éves koruk után nő ki az első foguk. Ne aggódj, fog nélkül nem marad!

2011. nov. 6. 18:03
 4/6 anonim ***** válasza:
kislányom is 11 hós volt mikor az elsö jött neki. a kisbarátja aki 2 héttel fiatalabb neki meg 1 éves volt pont.
2011. nov. 6. 18:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Kislányomnak 13 hósan bujt ki az első foga, most 15 hónapos s 7 foga van. Ne izgulj én is azt gondoltam hogy soha nem lesz foga. Aránylag gond nélkül bújtak egymás után.
2011. nov. 6. 19:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Ok,akkor más picijének is jött későn a foga,ez megnyugtató,köszönöm nektek.
2011. nov. 7. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!