Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért éjjeli bagoly a kisfiam?...

Miért éjjeli bagoly a kisfiam? Más gyermeke is ilyen? Kinövi vajon?

Figyelt kérdés
2 éves kisfiam egyszerüen nem hajlandó aludni.Rendszeresen fent van éjjel 1-2-ig.Ha napközben nem alszik egy percet sem, akkor is ilyen sokáig fent van.Eddig jó alvó volt, kb. egy hónapja csinálja ezt.Már nem tudom mit csináljak, segítsetek nézni.Sztem ez neki sem egészséges, és hát a mi házaséletünknek sem tesz jót. :S
2011. jan. 21. 13:34
 1/1 anonim ***** válasza:

eddig hogy volt? azt írod, eddig jó alvó volt, csak 1 hónapja. történt vmi egy hónapja veletek?

reggel mikor kel? ha 1-2ig fenn van, akkor délben kel, vagy hogy? és mit csinál olyan későig? ti fenn vagytok vle ?

sztem egyszerűen annyi, hogy dackorszak alvásban is van. sztem az enyém is fenn lenne simán éjfélig akármilyen álmos, ha hagynám. de nem hagyom. próbálta, hogy nem alszik, világossá tetem neki, hogy de bizony, akkor is alszik. merthogy éjjel aludni kell, és 2 évesek csak ne kukorékoljanak fenn hajnal 2-ig. legyetek határozottabbak.

2011. jan. 21. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!