Mi a véleményetek a mai kajámról?
Figyelt kérdés
de: sajtos(1.5 db) alma (kb 2 kg)
ebéd: zöldségleves
vacsi: 2 tál gombás sertésragu (hús és gomba meg fűszerek)
2011. máj. 22. 23:10
1/17 anonim válasza:
annyit biztosan tudok,hogy ez angyon nem jó..nagyon nagyon..:S 3 étkezés kevés,mozogtál vmennyit? a ötbbiek ,akik okosabbak majd leírják részletesen ,h hány gremm fehérje stb.. és mikor mit kell enni..:)
3/17 A kérdező kommentje:
bocsi, az sajtos leveles akart lenni (teljes kiőrlésű lisztből készült un. TV-ropi, anyukám alkotja, kb másfél fornettis sajtos rúdnak felelt meg gondolom)
2011. máj. 22. 23:49
4/17 anonim válasza:
Az attól függ mennyit mozogtál ma
5/17 A kérdező kommentje:
erre a helyes válasz a 0 :(
2011. máj. 23. 00:16
6/17 anonim válasza:
akkor bizony elég lett volna az alma és a zöldségleves :D
8/17 anonim válasza:
Már nem azért, de miért nem ebédelsz normálisan? Simán mehetett volna a leves ÉS a ragu (1 tál). Vagy csak a 2 tál ragu.
Amúgy meg szinte semmi kaja, és sz@r is. Két KG alma? Te jó isten, az vagy 10 db. :)
9/17 anonim válasza:
Szerintem 2 db alma akart lenni...
Amúgy felcserélném a vacsit és az ebédet.
(Miért van az, hogy sokan az igazán laktató ételeket vacsorára eszik? Lehet, hogy ez csak az én fejemben fordult meg, de tényleg, minek terhelni a gyomrot/emésztőrendszert estére??)
10/17 anonim válasza:
sztem gáz.meg ezeket élvezettel eszed?
enni lehet mindent csak keveset,rendszeres edzés mellett.én is igy fogytam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!