Miért nem tudok tovább fogyni?
Figyelt kérdés
55kg vagyok, régebben voltam 51 is. Szeretnék fogyni egy kicsit, kb 50 akarok lenni és ez jól is megy addig amíg el nem érem az 54et, onnantól egyszerűen nem akar lentebb menni. Szerintem szinte már mindent próbáltam, egészségesen, sporttal, éhezve, bulimiás múltam is van de egyszerűen nem megy, pedig pár hónapja 51-52 körül voltam most viszont nem akar lemenni hiába erőlködök.ma 12:56
2/5 anonim válasza:
Hány centi vagy? Fogyni még mindig kalóriadeficittel lehet, tehát kevesebb kalóriát viszel be, mint amennyit elégetsz.
Lehet, hogy azért nem tudsz tovább fogyni, mert 55 kg-val is teljesen egészséges a súlyod és már nem tud tovább fogyni egészségesen a szervezeted.
3/5 A kérdező kommentje:
Változó nagyon. Egy ideje feladtam mert már idegesített h nem fogyok és most kezdeném újra. Mostanában tartom az 55kgt úgyhogy 1500-1800 lehet de ezt nyilván csökkenteni fogom. 161cm vagyok
ma 13:14
4/5 anonim válasza:
Akkor megvan a válasz. Ha újra kalóriadeficitben leszel, fogyni fogsz. Tudatosság és türelem!
5/5 anonim válasza:
Én 165 cm vagyok, 52 kg volt a célom. Sikerült is elérni de az utolsó két kiló iszonyú lassan ment le, úgy 2-3 hónap alatt. És ehhez nagyon sokat kellett sportolnom, és nagyon szigorúan tartanom a kcal keretet. Viszont utána szép lassan visszamentem 54-re, akkor megint nagy nehezen kipréseltem az 52-t, és ez így megtörtént többször is. De 54 felé nem mentem. Végül rájöttem hogy az az 52 valószínűleg túl kevés, mintha ellenezné a testem, vagy nem tudom. Folyoamatos kontrollt igényel hogy megtartsák azt a súlyt, de arra is rájöttem hogy ez nem éri meg. Az 54-et már mindenféle gond, erőlködés és számolgatás nélkül tudom tartani. Igaz így van egy kis pocakon, de inkább az mint hogy állandóan a kaján feszültljek. Így is nagyok szép vékony vagyok. :) A tested tudja hogy mi a jó neki, hallgass rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!