Mit csinálhatnék vele, rosszul érzem magam miatta?
Nagyon jó tanácsokat kaptál. Valóban ezek jöhetnek szóba, hogy leviszed és odaadod a rászorulóknak. Hidd el, jó érzés lesz. Nem kell tőlük félni, másrészt olyan helyen is megteheted, ahol sok ember megfordul, nem leszel egyedül velük.
Illetve beviheted suliba, munkába és együtt megeszitek.
Vagy ami olyan, hogy eláll egyszerűen elrakod.
Vagy időnként simán vidd nekik vissza, hogy nem akarod, hogy megromoljon de te egyszerűen nem tudsz ennyit enni.
Nekünk az ünnepi süteményekkel van mindig probléma. Most húsvétkor elégeltem meg, mert nálunk senki nem eszik süteményt, én is max 1et, egyszerűen nem szeretem. Aztán csak megpenészedik, nekem meg bűntudatom van, hogy miért nem ettem meg. Vagy néha magamba tömtem, de akkor meg ideges voltam, hogy így is rám parancsolt az orvos, hogy fogyjak le sürgősen. Nálunk egyébként ez is probléma, hogy komolyan diétáznom kell és akkor direkt szabotálják, nem értik meg, hogy ez nem vicc.
Na mindegy, csak emiatt én is kidobáltam sokszor a kajákat. Én úgy voltam vele, hogy nem adom még oda másnak majd csak elfogy, de aztán teltek a napok és megromlott.
Meg is mondtam, hogy innentől ne is lássam mert csak a baj van vele! Anyukám is mióta a pékségben dolgozik néha 2-3 hatalmas szatyor péksüteményt hoz haza. Még a hűtő is azzal van tele, a lepényekkel! Életemben nem ettem édességet, mindig utáltam. Szóval megértem hogy érzel, bennem legalábbis komolyan felmegy a dologtól a pumpa. Én ezt magyaráztam el nekik, hogy nekem nem ér annyit, hogy idegileg kikészüljek miatta :))
Pécsi vagy? Én néha szoktam kajahiányban szenvedni. :D Na jó, viccen kívül, tényleg. Nekünk nincs sok pénzünk, ezért előfordul, hogy néha nem jut már kajára hosszabb-rövidebb ideig.
Amúgy ha nem direktbe a hajléktalannak adod, hanem pl. beviszed egy segély szervezetbe/otthonba stb., akkor senki nem néz hülyének. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!