Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sehogy sem tudom elfelejteni az exemet! Már nagyon rég nem vagyunk együtt, de teljesen rosszul érint minden. Mit csinálhatnék?
Szia. Sajnos nem tudok segíteni, mert én pont ugyan ebben e helyzetben vagyok. :S Csak mi barátként egyáltalán nem találkoztunk.
Amikor én tudtam meg, hogy az exem megint csajozik én is akaratom nélkül elkezdetem bőgni. Megpróbáltam, hogy nem gondolok rá, de nem ez nekem nem vállt be szóval azt nem fogom javasolni, hogy felejsd el.. Mert nem hiszem, hogy beválik. Inkább próbálj másként tekinteni rá.
Sajnos akarattal elég keveset tehetsz. A legegyszerűbb ilyenkor hanyagolni a másikat, de ez nehezen megy, ha minden nap találkoztok az iskolában. Ezért is mondják sokan, hogy "házi nyúlra nem lövünk" =/
Megpróbálhatod elterelni a figyelmed, új emberekkel ismerkedhetsz össze, kimozdulhatsz otthonról, de ha érzelmileg így kötődsz hozzá, akkor sok időbe fog telni. Ha kitartó vagy, és új ismeretségi köröket alakítasz ki, hidd el, hogy lesznek mások, akik hasonló módon ki fognak majd tűnni a többiek közül =)
Szia!
A kapcsolatotok rövidsége miatt én azt mondom hogy nem kell hogy teljesen megbolondulj! Persze könnyen szerelembe lehet esni de viszonylag egyszerű a megoldás! Nekem 2 hétbe tellett hogy egy másfél éves kapcsolaton túllépjek. elárulom mit csináltam. Miután vége lett a kapcsolatnak nagyon kész voltam de mindent megtettem azért hogy ezt mások ne lássák rajtam. Mosolyogtam flörtölgettem, mindíg azon voltam hogy ne legyen "szabadidőm" az exemre gondolni! Új képeket csináltam magamról... stb. Annyira belejöttem a dologba hogy felfigyelt rám egy srác akivel elkezdtem msn-ezni és miután jött ez a srác az exem már eszembe se jutott pedig majdnem minden nap találkoztam/találkozom vele. Azzal a sráccal pedig aki utána jött a mai napig lassan 4 éve élek boldogan!
Bocs a hosszúságért! :)
És kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!