Fogytal mar forever lite ultraval?
Figyelt kérdés
Ha igen mennyit? En most tartok 3 nap alatt 1 kg2011. máj. 21. 10:33
1/9 anonim válasza:
Én azért nem lennék büszke arra a 3 nap alatt 1 kg-ra.
Nem annyira nagy dolog fogyni 1 kg-t vízből és salakanyagból..
2/9 A kérdező kommentje:
En egy kerdest tettem fel es nem idiotak idiota velemenyet vartam.kossz
2011. máj. 21. 10:53
3/9 anonim válasza:
Ne haragudj. De tényleg.
Én vagyok az idióta, mert én normálisan, zsírból fogyok.. :D
4/9 A kérdező kommentje:
Es hozzatenem tejjel iszom es eleg sok edesseget is ettem
2011. máj. 21. 10:55
5/9 A kérdező kommentje:
Igen csak en mar eleg sok mindent kiprobaltam es nagyon lassu vt es mindig ehes voltam.most nem.leszarom mivel fogysz nem is ertem minek irtal ide.
2011. máj. 21. 10:57
6/9 anonim válasza:
Jól van akkor, jó fogyást izomból. :D Csak az a gáz, hogy ugyanolyan hájas maradsz majd :)
Remélem minimum 50 kg-t hízol majd utána!
7/9 A kérdező kommentje:
Segaz h mindennap sportolok ;)
2011. máj. 21. 10:59
8/9 anonim válasza:
Ha diétázol, akkor miért eszel édességet, pláne hogy most belefogtál ebbe a dologba. Ilyenkor kellene legnagyobb kitartás, és te más most édességet eszel. így szerintem nem fog sokáig jutni. Én 2 hetente 1x eszek édességet, akkor sem szénhidrátdúsat és keveset.
9/9 A kérdező kommentje:
Igen en is egyszer ettem a 3 nap alatt . Es ezt azert irtamm mert mas fogyokurakkal ha kevesebb edesseget ettem volna tobb kilo lettem vna mint amikor elkezdtem.amugy meg muszaj vt nem akartam megserteni az illetot
2011. máj. 21. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!