Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 4 és fél liter sima víz jo...

4 és fél liter sima víz jo naponta?

Figyelt kérdés
megfelelő mennyiség?
2011. máj. 20. 18:17
1 2 3 4
 21/31 Levander ***** válasza:
60%
A vízbefulladás nem napi 4 litert jelent... Az 10 literes nagyságrend, de akkor is csak éhgyomor esetén. Ha te rendesen étkezel és iszol 4-5 litert, mert jól esik, akkor nem tudom minek felhozni az ilyet... Sajnálom azokat, akik nyáron se bírnak egy-két liternél többet inni... Én 13 éves korom óta iszok ennyit és többet és lám, élek és virulok.
2011. jún. 1. 21:55
 22/31 anonim ***** válasza:
59%

Csodás, hogy mennyi tanulatlan paraszt hozzászóló van itt. Ezzel nincs semmi baj, de ha nem vagytok tanultak a témában, akkor mi a f*sznak akartok hozzászólni? Csak rontotok a helyzeten.

Először is, az ásványvizek nem feltétlenül egészségesebbek a csapvíznél, lévén hogy a csapvíz minőségét jóval erősebb minőségi szabályozások biztosítják, sőt, sok esetben csapvizet adnak el a cégek ásványvíz címen.

Másodszor meg egy felnőtt ember egészséges veséi nagyjából 1 liter vizet tudnak feldolgozni óránként. Ez a mennyiség csökken betegségek és tartós, erős fizikai megterheltség hatására.

Harmadszor meg a javasolt napi vízbevitel egészséges felnőtt ember számára 1-2 liter (és ebben benne van az ételekkel bevitt vízmennyiség is). Ez az érték függ a testtömegtől, életmódtól, mozgástól, egészségi állapottól és egyéb tényezőktől.

Létezik vízmérgezés - igen, egyszerű víztől meg tudsz patkolni, ha sokat iszol meg. Ha ezt a 4 litert 1-2 órán belül iszod, akkor már esélyed van feldobni a bakancsot.

Ne higgyetek a retardált fogyókúráknak, ami azt illeti egynek se higgyetek, lévén hogy szinte mindegyik hozzátok hasonló buta emberek által van kitalálva és elterjesztve. A víz nem csodaszer. És ha megvonod magad a fontos tápanyagoktól csak még retardáltabb leszel.

2011. jún. 2. 04:23
 23/31 Levander ***** válasza:
82%

Nem tűnt fel, hogy a kérdező:

1. Nem fogyókúrázik, tehát nem vízen él...

2. Reggeltől estig iszik meg négy litert...?

Te se akard már megmagyarázni azt, hogy egy egészséges felnőttnek az egy-két liter elegendő, főleg nyáron, mikor azt sem tudod, mit csináljál, hogy ne dőlj a forróságban...

2011. jún. 2. 09:14
 24/31 anonim ***** válasza:
80%
Én egy nyári nap simán iszok 4-5 liter vizet, ezzel semmi gond sincsen.
2011. jún. 2. 09:27
 25/31 anonim válasza:
87%

a túl sok víz fogyasztása sem jó ám:\

nemrégiben a tancinéni mondott valamit erről de nem igen figyeltem:$ de olyasmi volt hogy a szövődményeiddel baj lehet valamint az aggyal is és elvizesedhetsz...:S

a lényeg az hogy a megengedett naponta a 2 liter (maximum)

2011. jún. 2. 12:31
 26/31 anonim ***** válasza:
70%
hahahahaahahhahaaaaaaa........ my mother in law együltő helyébe megiszik 4 liter sört és eddig még nem fulladt bele :-DDDDD...
2011. jún. 2. 13:40
 27/31 anonim válasza:
73%
Szeretem a szódát :D
2011. jún. 2. 13:47
 28/31 A kérdező kommentje:

Levandernek igaza van...de tényleg a fogyókúra témakörbe írtam ezért az előtte lévő is jogosan gondolta amit írt!

köszönöm mindenkinek!

2011. jún. 2. 15:40
 29/31 anonim ***** válasza:
92%

én úgy tudom a tisztított víz a legegészségesebb

és szerintem,ha ennyit kívánsz,igyál ennyit

2011. jún. 3. 00:55
 30/31 anonim válasza:

12:31-es vagyok.:))

ha tényleg a fogyás miatt iszod ezt a rengeteg vizet akkor citromos vizet igyál meg az jól fogyaszt..:))

15 évesvagyok és anyuci pedig most 39...nagyon vékony vagyok...ilyen idősen ő is nagyon modell alkatú volt de utánam még szült ikreket akik most 10 évesek és utána nagyon meghízott 55 kg-ról 105 lett és tavaly nyáron már a sok buta kapszula után kipróbálta ezt és 28 kg-t adott le azóta nincs is már erre szüksége ^^ már nem fárad ki a futástól eljár futni meg minden más :)) 71 kg ^^ és nagyon jól néz ki és nagyon büszke vagyok rá hogy ezt végig csinálta ♥

de óvatosan a citromos vízzel is mert ha savas vagy akkor nagyon nem ajánlom:S:S

remélem segítettem..^^

2011. jún. 5. 00:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!