4 és fél liter sima víz jo naponta?
Csodás, hogy mennyi tanulatlan paraszt hozzászóló van itt. Ezzel nincs semmi baj, de ha nem vagytok tanultak a témában, akkor mi a f*sznak akartok hozzászólni? Csak rontotok a helyzeten.
Először is, az ásványvizek nem feltétlenül egészségesebbek a csapvíznél, lévén hogy a csapvíz minőségét jóval erősebb minőségi szabályozások biztosítják, sőt, sok esetben csapvizet adnak el a cégek ásványvíz címen.
Másodszor meg egy felnőtt ember egészséges veséi nagyjából 1 liter vizet tudnak feldolgozni óránként. Ez a mennyiség csökken betegségek és tartós, erős fizikai megterheltség hatására.
Harmadszor meg a javasolt napi vízbevitel egészséges felnőtt ember számára 1-2 liter (és ebben benne van az ételekkel bevitt vízmennyiség is). Ez az érték függ a testtömegtől, életmódtól, mozgástól, egészségi állapottól és egyéb tényezőktől.
Létezik vízmérgezés - igen, egyszerű víztől meg tudsz patkolni, ha sokat iszol meg. Ha ezt a 4 litert 1-2 órán belül iszod, akkor már esélyed van feldobni a bakancsot.
Ne higgyetek a retardált fogyókúráknak, ami azt illeti egynek se higgyetek, lévén hogy szinte mindegyik hozzátok hasonló buta emberek által van kitalálva és elterjesztve. A víz nem csodaszer. És ha megvonod magad a fontos tápanyagoktól csak még retardáltabb leszel.
Nem tűnt fel, hogy a kérdező:
1. Nem fogyókúrázik, tehát nem vízen él...
2. Reggeltől estig iszik meg négy litert...?
Te se akard már megmagyarázni azt, hogy egy egészséges felnőttnek az egy-két liter elegendő, főleg nyáron, mikor azt sem tudod, mit csináljál, hogy ne dőlj a forróságban...
a túl sok víz fogyasztása sem jó ám:\
nemrégiben a tancinéni mondott valamit erről de nem igen figyeltem:$ de olyasmi volt hogy a szövődményeiddel baj lehet valamint az aggyal is és elvizesedhetsz...:S
a lényeg az hogy a megengedett naponta a 2 liter (maximum)
Levandernek igaza van...de tényleg a fogyókúra témakörbe írtam ezért az előtte lévő is jogosan gondolta amit írt!
köszönöm mindenkinek!
én úgy tudom a tisztított víz a legegészségesebb
és szerintem,ha ennyit kívánsz,igyál ennyit
12:31-es vagyok.:))
ha tényleg a fogyás miatt iszod ezt a rengeteg vizet akkor citromos vizet igyál meg az jól fogyaszt..:))
15 évesvagyok és anyuci pedig most 39...nagyon vékony vagyok...ilyen idősen ő is nagyon modell alkatú volt de utánam még szült ikreket akik most 10 évesek és utána nagyon meghízott 55 kg-ról 105 lett és tavaly nyáron már a sok buta kapszula után kipróbálta ezt és 28 kg-t adott le azóta nincs is már erre szüksége ^^ már nem fárad ki a futástól eljár futni meg minden más :)) 71 kg ^^ és nagyon jól néz ki és nagyon büszke vagyok rá hogy ezt végig csinálta ♥
de óvatosan a citromos vízzel is mert ha savas vagy akkor nagyon nem ajánlom:S:S
remélem segítettem..^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!