4 és fél liter sima víz jo naponta?
Figyelt kérdés
megfelelő mennyiség?2011. máj. 20. 18:17
3/31 anonim válasza:
kicsit még sok is
de ha jólesik, igyad :D
4/31 anonim válasza:
ehhez minimum kéne tudjuk a tömegedet és az aktivitásodat
5/31 A kérdező kommentje:
170cm vagyok 58kg és 17/L
2éve nem sportolok rendszerességgel.csak néha futok,úszok.
2011. máj. 20. 18:32
6/31 Katavd válasza:
Abból baj nem lehet szerintem, ha sokat iszol:) mert ez azért jóval több, mint a napi minimum, de a sok folyadék jót tesz.
7/31 anonim válasza:
persze! de amgy sok helyen mondják hogy sok folyadék kell, na de a gyümölcsök 70%-a víz! rengeteg tápanyag, és egyáltalán nem hízol tőle, sőt egészséges és folyadékforrás!!
8/31 anonim válasza:
Ezt a gyümölcsös marhaságot mindenhova be kell rakni? Milyen rengeteg tápanyag van a gyümölcsben mondd már el? A gyümölcscukron kívül, ami hizlal.
Igen 4 liter víz megfelelő mennyiség.
9/31 anonim válasza:
Szerintem kicsit sok, de nyárra talán elmegy. Vízmérgezésről nem hallottál? Ha ilyen sokat iszol, csak ásványvizet, ne csapvizet!
10/31 A kérdező kommentje:
ásványvizet iszom.
2011. jún. 1. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!