4 és fél liter sima víz jo naponta?
Figyelt kérdés
megfelelő mennyiség?2011. máj. 20. 18:17
11/31 anonim válasza:
20 testsúlykilogrammra kell 1 liter folyadék sportolóknak.
Szóval vegyél vissza nyugodtan.
12/31 Levander válasza:
Nagyon is rendben van. A sok víztől semmi bajod lesz. A kevéstől annál inkább, de ugye ezt nem is kell részletezni, mert egész éjjel a gép mellett pötyöghetnék... :)
Én nyáron 5-6 litert iszok, de túrázáskor a 8 is beleszalad, és nem, nem sok és nem, nem járok 10 percenként a WC-re... És nem, nem is 11 percenként, vagy aki nagyobb beszólásokat akar felém intézni.
Szóval rendben van a 4. :)
13/31 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek! :)
2011. jún. 1. 19:53
14/31 anonim válasza:
2litert ajánlanak egy napra szerintem elég az a 4 és fél liter.:)
15/31 anonim válasza:
miért, ha csapvízből iszom napi 2.3-3litert az nagyon ártalmas? nem tudok minden nap venni ásványvizet, de szerintem ez jobb mintha keveset innék, vagy nem?
16/31 anonim válasza:
Csapvizet iszok, semmi bajom.
Ha ennyit kívánsz, igyál ennyit.
17/31 Levander válasza:
Nem kettő, hanem kettő és fél, három liter a napi ajánlott, de a testsúlytól is függ. De vízmérgezést nem kapsz. Van pár terület Mo-on, ahol nem kifogástalan a csapvíz minősége, de a legtöbb helyen nagyon is rendben van. Én csak csapvizet iszom, igaz, én győri vagyok, nálunk jó a vízminőség. :)
18/31 anonim válasza:
Látom nagy részetek nem figyelt biológia órán. Sem a kevés sem a sok folyadék nem jó. H a az ember túlzásba viszi a folyadék ivást bele is halhat, példa is volt már rá, ha nem hiszitek keressetek rá.
19/31 anonim válasza:
Ezt most miért kellett kiemelni?????
Feleslegesen nem emelünk ki kérdéseket, ezt tartsd be!!!!
20/31 anonim válasza:
De nem négy és fél literbe halnak bele. Különben is vannak előjelei a vízmérgezésnek. Fejfájás, hányás, hasmenés. Éberen figyeltem bioszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!