Jó ez az étrend? Jól számolom a kalóriákat?
Két hónapja váltottam életmódot. Azelőtt egyltalán nem reggeliztem,ebédre mindíg zsíros,szénhidrátos kajákat,italokat(tészta,rántotthús,galuska,pepsi)ettem,ittam.Uzsira csokikat ettem,chipseztem,nasiztam. Ráadásul még ezek után legtöbbször 2x vacsiztam 8körül, majd 11kor is egy kicsit,olyasmi kaját ettem kb mint napközben.Persze a mozgás,sport egyenlő volt a nullával. Akkor voltam 170cm/86kg.
A két hónap alatt már sikerült fogynom,most vagyok 170/73kg.
Most leírom az elmúlt pár napi étrendemet és kíváncsi vagyok hogy mit gondoltok róla,jó e ez így,vagy esetleg min tudnék változtatni. Igaz azt tudom hogy itt ott van benne bűnözés,de nem akarok megvonni magamtól mindent,mert félek hogy rámjönne a falási és nassolási roham...
1. Nap
R:30g zabpehely+70ml 1,5% tej
3 szelet csirkemell sonka15g =180 kcal
E:200g tőkehalfilé =150kcal
U:70g tőkehalfilé = 60kcal
65g gyümijoghurt=70kcal + 60g=30kcal natúr joghurt
V:100g sovány túró,egy kis édesítővel
3szelet csirkemell sonka 15g =120kcal
benyaltam egy kiskanálhegynyi nutellát :( = 100kcal
+elégettem 400kcalt /65 perc/ elliptikus tréneren
2.nap
R:milli dobozos jeges kv 165ml = 130kcal
30g zabpehely +100ml 1,5%tej =170kcal
E:180g pulykamell + light mackósajt+ saláta =250kcal
V:110g sovány túró+40ml tej+ 90g eper= 210kcal
+ elégettem 400kcalt e.trénren
3.nap
R: 1teljes kiőrlésű toast kenyér+2sonka
15g zabpehely+ 1,5%tej =220kcal
E: 180g natur csirkemell + 10g fetasajt+ 15g light mozarella+pár szelet paprika =250kcal
U: 80g ananász
2 abonett+ egy light jogobella +4db penne tészta
=200kcal
V: 100g sovány túró+50ml tej+zöld tea
teáskanálnyi süti+2db penne :( =190kcal
+ledolgoztam 630kcalt e. tréneren
4.nap
R: győri édes jóreggelt =220kcal
20g zabpehely+50ml tej =150kcal
T: óriás pöttyös rudi :( =190kcal
E:170g csirkemell+30g light mozarella+mustár mártogatni+ zöld tea = 240kcal
V: 100g sovány túró+50ml tej+150g eper =210kcal
+ ledolgoztam 400kcalt e.tréneren
Nagyjából ilyeneket eszem,valamikor a tízórai vagy uzsonna,egy kiwi,répaszeletek,savanyúság,tojás.
Ez borzalmas.
Nagyon nagyon kevés, főleg hogy edzel is, ráadásul semmi zöldség nincs benne, és egy csomó dolgot félreszámoltál.
3 szelet csirkemell sonka15g =180 kcal ??? 100g csirkemellsonkában van kb 100kcal.
ebédre ilyen mennyiségek hogy 200g tőkehalfilé?? csodálom, hogy még van energiád létezni.
Az nem életmódváltás, hogy keveset/alig eszel. Nem a mennyiség számít. Ilyen győri édes cukros szarokat meghagysz, de nem eszel normális mennyiséget meg zöldségeket. Nem jó.
Szép, feszes étrend.
A győri édest hagynám ki, meg a nutellát:) A teáskanálnyi süti az mi?
Gyümölcsjoghurt helyett ajánlom a natúr joghurtot gyümölcs darabokkal!
első
A 30g zabbal és tejjel annyi összesen,csak elég bénán sikerült leírni
Persze hogy nem vagy éhes, totál össze lehet szűkülve a gyomrod 2 hónapnyi ilyen étkezés után.
Ne a fehérjét növeld, az már van elég, tele van az étrended hallal, sonkával, csirkével meg joghurttal. Több ZÖLDSÉG meg gyümölcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!