Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kellene körülbelül...

Mennyit kellene körülbelül még fogynom? (KÉPPEL)

Figyelt kérdés

170 cm vagyok, 3 és fél hónap alatt diétával és rendszeres mozgással 80 kg-ról lefogytam 70 kg-ra. Még szeretnék olyan 8 kg-ot leadni, de lehet több kellene, hiába nézem magam a tükörben, egyszerűen nem tudom objektíven felmérni magam. Szeretném ebben a segítségeteket kérni. Leginkább a hasammal van a gond, ott bőven van még égetnivaló zsír.:)

Sajnos a 80 kg-os állpotomról nincs kép, pedig jó lenne összehasonlítani, de nem rajongtam annyira a testemért, hogy fotózgassam.

Köszönöm a segítséget és az őszinte véleményeket!

[link]

[link]

[link]

2011. máj. 18. 17:42
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam, hogy az izomfejlődés miatt lehet egy picit nehezebb leszek vagy stagnálok. Persze ez csak az én laikus elképzelésem...:)
2011. máj. 21. 18:26
 32/42 anonim ***** válasza:

Mondom hogy 25 kilót minimum:

[link]

2011. máj. 21. 18:29
 33/42 anonim ***** válasza:

Diéta alatt a csökkentett kalória bevitel miatt nem tudsz fejlődni izomtömegben.

A fehérjét azért kell megemelni ilyenkor,hogy a meglévő izmok térfogata ne-vagy csak keveset csökkenjen és elsősorban testzsírból történjen a fogyás.

Tehát a megemelt fehérje bevitellel gyakorlatilag védekezel,de nőni nem fogsz.

2011. máj. 21. 18:30
 34/42 A kérdező kommentje:
Igen, így már értem a logikát, akkor biztos, hogy az eddigi diétám alatt pár kg izomtól sajnos megszabadultam, de mostantól tudatos leszek és figyelek.
2011. máj. 21. 18:33
 35/42 A kérdező kommentje:

Kedves 18:29!

Örülök, hogy ennyire megihlettelek, hiszen veszed a fáradtságot, letöltöd a képem, dolgozol rajta, és még fel is töltöd. Mi ez, ha nem a rajongás egy érdekes szintje...:)

2011. máj. 21. 18:37
 36/42 anonim ***** válasza:

Fehérje választásban már segítettem, de ide is írok pár javítást. A fehérjét elejétől ihatod, nem kell fokozatosan emelni az adagot. Ha nem bírod rendesen emészteni az az első adag után kb. ki fog derülni, ha bírod akkor meg bírod és kész. Az étrend alapja a szilárd táplálkozás. Annyit kell inni turmixot, amennyi fehérje hiányzik az étrendedből. De napi 2 adagnál nem kell többet innod, sőt még annyi sem kell neked szerintem.

A ne mérlegelj csak 1-2 hónap múlva, hatalmas baromság. Hetente 1szer ugyan abban az időpontban mérlegelj, az alapján tudod finomhangolni az étrendedet, ha gyorsan fogysz emelni kel la zsírt és szénhidrátot, ha lassan, akkor meg emelni. 1-1,5 kiló hetente ami ideálisnak mondható.

2011. máj. 21. 20:27
 37/42 anonim ***** válasza:
*ha lassan, akkor meg csökkenteni.
2011. máj. 21. 20:28
 38/42 anonim ***** válasza:
h
2011. máj. 21. 21:54
 39/42 anonim ***** válasza:

Kedves Greg. a hatalmas baromságra: 20 évnyi felkészítő tapasztalatom, h. nem profiknál ha állandóan méricskélik magukat, előbb-utóbb elmegy a kedvük...

Hogy miért?? - mert (én mondjuk profi testépítőkkel dolgozom leginkább) azt várják, h. 1 hét alatt menjen le min. 15cm a derekukból..., máról holnapra tükörbe nézve, - tegnap óta sem változott semmi... :-/, és abbahagyják...

Én is ezt tenném, ha azzal szembesülnék, h. dolgoztam 2 órát, és másnap ugyanakkora bálna vigyorog vissza rám, v. az a kilókat mutató mérleg bizony ugyanott áll meg (ugyebár kg.-alatti fogyást nem is méri...)

Te tudnád, hogy tegnap leadtál 0,05dkg.-ot??? - aligha....

Viszont hónap elején 100kg lennél, hónap végén 94,5 - akkor elfogna a lelkesedés....

Színtiszta pszichózis.... :-/

A fehérjét örülök, h. segítettél kiválasztani..., a beírásom alapján sikerült??? :DDDD

Amiket még tudok a leányzónak ajánlani:

- Tonic (kinintartalma miatt) váltás a cukrozott üdítők helyett (v. citromos víz)

- élesztő (b12-tartalom, ill. folsav)

- és most jön majd az eperszezon is... :D

Van ez a színdiéta dolog...az sem hülyeség... :-/

2011. máj. 21. 23:01
 40/42 anonim ***** válasza:

Fehérjét nem itt ajánlottam és mást mint te, úgyhogy leülhetsz 1es. Persze csinálja 1 hónapig szarul mire rájön a mérlegelésnél. Ki mondta hogy naponta kell? Olvasni megtanulhatnál. Azt írtam hetente 1-szer, 1 hónap azért is baromság, mert annál rövidebb idő alatt már változtatni kell a mennyiségeken, aminek a beállítása a mérleg alapján történik, mint írtam. Azt meg, hogy ő gyorsan várja az eredményt mert nem képes felfogni, hogy miként működik a dolog lesz*rom, az ő problémája. Szellemi fogyatékosokkal nem kell foglalkozni.

Te profi testépítőkkel dolgozol? Meglepődnék ha igaz lenne...

2011. máj. 22. 06:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!