Mennyit kellene körülbelül még fogynom? (KÉPPEL)
170 cm vagyok, 3 és fél hónap alatt diétával és rendszeres mozgással 80 kg-ról lefogytam 70 kg-ra. Még szeretnék olyan 8 kg-ot leadni, de lehet több kellene, hiába nézem magam a tükörben, egyszerűen nem tudom objektíven felmérni magam. Szeretném ebben a segítségeteket kérni. Leginkább a hasammal van a gond, ott bőven van még égetnivaló zsír.:)
Sajnos a 80 kg-os állpotomról nincs kép, pedig jó lenne összehasonlítani, de nem rajongtam annyira a testemért, hogy fotózgassam.
Köszönöm a segítséget és az őszinte véleményeket!
Súlyból elég 5-8 kilót leadni szerintem,viszont a testzsír% az nagyon magas.
Simán 35% fölötti.Akiről beraktad a képet J. Biel-nak kb 18% lehet,vagy egy két filmben még alacsonyabb és keményen edz.
http://www.youtube.com/watch?v=yJ1nZ_ZOTIY
Feszességi problémák is akadnak,uh emeld meg a fehérje bevitelt.
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
Igen, nekem sem tetszik nagyon a hátam, de erre egyetlen megoldás van a kardió edzés, mert a zsír csak úgy tűnik el.
Ez a fehérjebevitel dolgot megfogadom, mert úgy néz ki ez a kulcs a sikerhez. Őszintén szólva valóban nem számolgattam mennyit viszek be, mindig a kcal-át néztem. Mostantól erre is ügyelek. Nézegettem szorzókat a fehérjebevitelnél: 0.75,0.8 De így olyan 55 g-ot kellene fogyasztanom a 70 kilómhoz. Ha naponta 70 g fehérjét fogyasztok az már jónak számít, vagy akár a 100 g is mehet?
Egy hozzászóló írta ezt az arányt: 35-60-5(zsír)
Akkor a 35 az szénhidrát, és a 60 az fehérje. Igaz? Elnézést, de ezekben nem vagyok otthon, és inkább biztosra megyek.
Holnaptól már úgy eszek, hogy ez az arány meglegyen, mert nagyon zavar a hasam, és löttyedt sem akarok lenni, mivel még csak 23 éves vagyok!!!!
Ha 70 kiló vagy,akkor diéta alatt nagyon karcsú a 70g napi fehérje.
120-140g kellene/nap.
Ha meg edzel is,ugye nyomod a kardiót,akkor egyértelmű,hogy 140g/nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!