Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kellene körülbelül...

Mennyit kellene körülbelül még fogynom? (KÉPPEL)

Figyelt kérdés

170 cm vagyok, 3 és fél hónap alatt diétával és rendszeres mozgással 80 kg-ról lefogytam 70 kg-ra. Még szeretnék olyan 8 kg-ot leadni, de lehet több kellene, hiába nézem magam a tükörben, egyszerűen nem tudom objektíven felmérni magam. Szeretném ebben a segítségeteket kérni. Leginkább a hasammal van a gond, ott bőven van még égetnivaló zsír.:)

Sajnos a 80 kg-os állpotomról nincs kép, pedig jó lenne összehasonlítani, de nem rajongtam annyira a testemért, hogy fotózgassam.

Köszönöm a segítséget és az őszinte véleményeket!

[link]

[link]

[link]

2011. máj. 18. 17:42
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
Nálad is ugyanazt látom, amit magamnál, hogy a hátad hájas (elnézést a kifejezésért). Ez ellen jó lenne tenni valamit, talán az úszás... Ha rájöttél, szólj nekem én is fogok neked. : ) Mellesleg, büszke lehetsz magadra és ne a kilókat számold, hanem a tükröt nézd. : )
2011. máj. 20. 22:06
 12/42 anonim ***** válasza:

Súlyból elég 5-8 kilót leadni szerintem,viszont a testzsír% az nagyon magas.

Simán 35% fölötti.Akiről beraktad a képet J. Biel-nak kb 18% lehet,vagy egy két filmben még alacsonyabb és keményen edz.

http://www.youtube.com/watch?v=yJ1nZ_ZOTIY

Feszességi problémák is akadnak,uh emeld meg a fehérje bevitelt.

2011. máj. 20. 23:12
 13/42 anonim ***** válasza:
17
2011. máj. 20. 23:23
 14/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!:)

Igen, nekem sem tetszik nagyon a hátam, de erre egyetlen megoldás van a kardió edzés, mert a zsír csak úgy tűnik el.

Ez a fehérjebevitel dolgot megfogadom, mert úgy néz ki ez a kulcs a sikerhez. Őszintén szólva valóban nem számolgattam mennyit viszek be, mindig a kcal-át néztem. Mostantól erre is ügyelek. Nézegettem szorzókat a fehérjebevitelnél: 0.75,0.8 De így olyan 55 g-ot kellene fogyasztanom a 70 kilómhoz. Ha naponta 70 g fehérjét fogyasztok az már jónak számít, vagy akár a 100 g is mehet?

2011. máj. 20. 23:29
 15/42 A kérdező kommentje:

Egy hozzászóló írta ezt az arányt: 35-60-5(zsír)

Akkor a 35 az szénhidrát, és a 60 az fehérje. Igaz? Elnézést, de ezekben nem vagyok otthon, és inkább biztosra megyek.

Holnaptól már úgy eszek, hogy ez az arány meglegyen, mert nagyon zavar a hasam, és löttyedt sem akarok lenni, mivel még csak 23 éves vagyok!!!!

2011. máj. 20. 23:37
 16/42 anonim ***** válasza:

Ha 70 kiló vagy,akkor diéta alatt nagyon karcsú a 70g napi fehérje.

120-140g kellene/nap.

Ha meg edzel is,ugye nyomod a kardiót,akkor egyértelmű,hogy 140g/nap.

2011. máj. 21. 00:15
 17/42 anonim ***** válasza:
Wooow! Leadsz egy tízest olyan bombanő leszel, hogy nem igaz! Most kezdj neki, amíg fogyj hold van. Könnyebb lesz. :) Sok sikert.
2011. máj. 21. 08:34
 18/42 anonim ***** válasza:
*Fogyó hold
2011. máj. 21. 08:35
 19/42 anonim ***** válasza:
Szerintem te sokkal szebb vagy mint a kepen levo holgy akit belinkeltel.Nagyon szep alakod van...Csinalj annyi felulest amennyit birsz es tokeletes. Amugy mar most nagyon csini vagy. Es adok egy jo tippet: minden nap igyal meg egy frissen facsart grapefuitot. Jobb mint az ananasz. Es ha teheted fuss amennyit birsz. Igy megengedhetsz magadnak egy kis edesseget vagy hamburgert vagy amit akarsz. Persze minimum 1 ora futas. De szerintem nagyon szep vagy most is. Sok sikert.
2011. máj. 21. 08:45
 20/42 anonim ***** válasza:
Szerintem igy is nagyon jól nézel már ki! én nem fogynék többet 5 kilónál! picit formáld még a feneked, és egy picit fogyj a hasadból. nekem kimondottan tetszik hogy van cicid, csípőd és combod. De ha Te attól jobban éreznéd magad hogy 10-15 kg-t fogysz még akkor, szurkolok neked!
2011. máj. 21. 09:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!