Mennyit kellene körülbelül még fogynom? (KÉPPEL)
170 cm vagyok, 3 és fél hónap alatt diétával és rendszeres mozgással 80 kg-ról lefogytam 70 kg-ra. Még szeretnék olyan 8 kg-ot leadni, de lehet több kellene, hiába nézem magam a tükörben, egyszerűen nem tudom objektíven felmérni magam. Szeretném ebben a segítségeteket kérni. Leginkább a hasammal van a gond, ott bőven van még égetnivaló zsír.:)
Sajnos a 80 kg-os állpotomról nincs kép, pedig jó lenne összehasonlítani, de nem rajongtam annyira a testemért, hogy fotózgassam.
Köszönöm a segítséget és az őszinte véleményeket!
Esküdj felraksz magadról alsónemüs képeket.
Még 25 kilót fogyj, vörös vagy?
én még 15kg-ot mondanék.
és ne felejstd melette az edzést sem mert elveszik a tartásod!!!
hajrá baba
21/F
Nem vagy kövér, csak kicsit túlsúlyos. Ha ilyen maradnál sem lenne katasztrófa, pasit ugyanolyan könnyen találnál szerintem, mint a deszkák. Mert alakod van, és ennyi felesleget el tud fogadni, aki szeret, van akinek meg különösen ez az esete.
Én nem javasolnám, hogy 60 kg alá menj, a 70 sem látszik rajtad nagyon durván, de az nem baj, ha marad melled és feneked. A derekad fog vékonyodni főleg, ahogyan a képeket elnézem - az alkatod miatt - így eléggé nőies formára tehetsz szert:)
Először is gratulálok az eddigi fogyásodhoz:)
Szerintem egyél egészségesen(továbbra is) de figyelj oda arra, amit eszel és a tornát ne felejtsd ki mert akkor "löttyedt" leszel.Hasizom gyakorlatokból csináld a többet:)
Ne felejts el azt se, hogy a kitartás a legfontosabb:D
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
Én sem szeretnék 60 kg alá menni, mert én nőies szeretnék lenni, olyan nő, akibe azért bele lehet markolni.:)
Az tény és való, hogy a férfiak szeretik az alakom, és 80 kilósan sem volt gondom soha ezen területen szerencsére, de most magamnak szeretnék megfelelni.
Lehet egy elérhetetlen idál után futok, de én kb. így szeretnék kinézni, de egy fokkal husisabban. (pont itt egy fogyis kérdésnél töltötték fel ezt a képet):
Persze ehhez rengeteg munkára lesz szükség. A diétához már teljesen hozzászoktam, a mozgást meg nagyon megszerettem. Minden nap edzek, egy héten 1x tartok pihenőnapot. Szóval a lelkesedés töretlen, sőt erősödik, ahogy egyre jobban közeledek az álom súlyhoz.
Egyáltalán nem eszek kenyeret, kiflit, zsömlét, péksütiket, édességet 2 hetente 1x eszek, csak tiszta vizet iszok. A délelőtti órákban kevés kétszersültet eszek, sonkával, zöldségekkel, ebéd: leves, főzelék, rostonsült hús, zöldségekkel, délutáni órákban: joghurt, felvágott, sajt, zöldségek. Az étkezések között gyümölcsöket eszek. Heti 6x minimum 40 percet edzek. Taposok, hogy legyen kardió edzés, illetve én is Rubint Rékázok.:) Nekem nagyon bevált, mert fenékre nagyon sokat alakultam, feszes lett.
Írták a legalább 15 kg-os fogyást, ami az esetemben azt jelenti, hogy 55 kg-nak kellene lennem. Az már a sovány kategória szerintem, és én még csak vékony sem szeretnék lenni, hanem formás. Nha de a tükör majd mindent eldönt.
Hagyd abba a fogyókúrát, és alakítsd át a táplálkozásod:
Ülj le, és gondold át, h. egy nap alatt mit eszel.
1 liter tej? - ok. 5g fehérje
3 szelet kenyér? - 80g szénhidrát
2 doboz joghurt - 6,4 g fehérje
diós tészta?? - min 200g szénhidrát---
Magad is utánnanézhetsz: kb. az étkezésed napi szinten jó esetben 50g fehérjét tartalmaz...
Kevés... nagyon kevés... nem csak nálad, ez jellemző az étkezési szokásokra.
Vidd fel az arányokat 35-60-5(zsír), és megszabadulhatsz a hasadtól...
Folytathatod a fogyást, de az alakod soha nem lesz az igazi..., alkattól is függ (amúgy jó alkatod lenne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!