Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatnék le 10 kilót?

Hogyan fogyhatnék le 10 kilót?

Figyelt kérdés
Hogyan fogyhatnék le olyan 10 kilót legalább?177cm vagyok és 77 kiló.Ebből leszeretnék fogyni legalább 10 kilót tartósan.Milyen edzéssel,fogyókúrával érhetném el?14/f
2011. máj. 17. 21:06
 1/5 A kérdező kommentje:
És egyszerűen nem bírom ki nassolás nélkül,múltkor nem volt itthon semmi ezért el sétáltam/kocogtam oda vissza 10 km-ert hogy vehessek magamnak.Milyen nass van mai nem hízlal?
2011. máj. 17. 21:08
 2/5 anonim ***** válasza:
69%

Ha nassolás nélkül nem megy,felejtsd el a dolgot.

Inkább kezdj el konditerembe járni.

2011. máj. 17. 21:09
 3/5 anonim válasza:

Ha nem tudsz lemondani a nassolásról, próbálj sokat mozogni/edzeni[a futástól és a biciklizéstől is lehet fogyni ha mondjuk naponta egy órát szánsz rá],vagy iratkozz be valami sportra,és próbálj meg rendesen táplálkozni a nassolás mellett. [=ne a legzsírosabb ételeket fogyaszd]

15/L

2011. máj. 17. 21:18
 4/5 anonim válasza:
Mozogni mindenképp kell vmit. Nass: vegyél puffasztott rizs, búza v ilyesmit, az nem hizlal, de finom és rágcsálsz közben. Fogyókúrára pedig ajánlanám az XLS Medical kapszulákat, attól függően, hogy mit eszel. ha akarod van zsírmegkötő, ha akarod, van szénhidrát megkötő, sőt étvágy elvevő kapszula is van. az ára elég húzós, de én fogyok tőle. ÜGyes légy, Róza
2011. máj. 17. 21:47
 5/5 anonim válasza:
Szerintem, ha ennyire szeretsz nassolni(én is imádok), akkor szerintem kezd el edzeni...Az orvosok szerint legaláb egy napi 30-40 perc mozgás...Sétálj, ha van kutyád menj vele futni, vagy akár az is elég ha inden nap elsétálsz egy közeli(nem túl közeli) bolthoz...ajánlanám a puffancsot vagy a kölesgolyót, ezek nem hízlalnak, de nagyon finomak...!:)
2011. máj. 17. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!