Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kalóriát éget el 100...

Hány kalóriát éget el 100 felülés?

Figyelt kérdés
2011. máj. 13. 17:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
a felülés izmosít(teljes), a hasprés(haspadon, földön feltett/90°-ba tartott lábbal, félig/váll felemelkedéséig) éget el kalóriát.
2011. máj. 22. 21:18
 12/14 anonim ***** válasza:
amúgy pihenés közben is dolgoznak az izmok, óránkén 17kalóriát égetnek ilyenkor is. fogyni csak úgy lehet, ha a napi kalória beviteled kevesebb, mint a kalória felhasználás, tudni illik az a kalória rakódik le feleslegként, ami pluszban ott van naponta. viszont, drasztikusan sem szabad lecsökkenteni a kalóriabevitelt, mert akkor pedig több izom fog lemenni, mint zsír, akkor meg mivel csinálod a felüléseket?
2011. máj. 22. 21:21
 13/14 anonim válasza:

Első, miért kell hazudni neki? Anyukáddal szórakozz inkább.

[link]

2013. máj. 20. 16:21
 14/14 Ninsark válasza:
22%

Oké. :D

Namár most természetesen 100 felülés is éget kalóriát.

Ez attól is függ persze milyen típusú felülést csinálsz és milyen gyorsan csinálod. Én 19F, 189 magas és 74 kg súlyú vagyok és 47db teljes felülést tudok megcsinálni egy perc alatt, különösebb erőlködés nélkül. Ebben az esetben 100 fekvőtámasz 460cal-t éget el. Vagyis az átlagos anyagcserém 3996,04ed részét. Ami igen-kevés.

De természetesen éget el kalóriát. Ahhoz, hogy ezzel a módszerrel látványos fogyást lehessen elérni, vagyis 1kg/hét persze normál táplálkozás mellett. Nekem percenként 286 felülést kéne csinálnom. Szerintem ez nem teljesen lehetséges. :D

De a kérdésedre a válasz 100 felülés megközelítőleg 0,5-0,4 kcal-t éget el. Viszonyítás képen, ha megeszel egy kocka csokit, azzal 22-30 kcal-t viszel be.

2015. aug. 25. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!