Hány kalóriát éget el 100 felülés?
Figyelt kérdés
2011. máj. 13. 17:20
1/14 anonim válasza:
Nulla, ehetsz belőle nyugodtan :)
3/14 anonim válasza:
Nem sokat :) inkább fuss vagy biciklizz (minden nap suliba és haza :p).
4/14 anonim válasza:
Semennyit a felülésektől nem lehet fogyni!
5/14 anonim válasza:
Nem lehet fogyni tőle ne máár.. -.-" Amúgy meg akkor úgy tűnik semennyit. :S
6/14 anonim válasza:
Én nem gondolom úgy hogy nem lehet tőle fogyni.Én Lassan egy hónapja minden nap csinálok 50-70 felülést (hangulattól,fáradságtól függ) mellé még a lábamat is edzem és a karomat és én így fogytam le 3-4 kg-ot.Mellette azért arra is odafigyelek hogy mit eszek és mikor. Szóval ezek kombinációjával lehet fogyni... Bocsi ha nem a kérdésre válaszoltam,csak felszerettem volna világosítani őket...
7/14 anonim válasza:
Utolsó: talán a diéta miatt fogysz és nem attól a pár felüléstől.. :)))
Amúgy NEM ÉGETI A ZSÍRT A FELÜLÉS. Kardió edzés kell hozzá. Vagy intervallumos futás/biciklizés.
8/14 anonim válasza:
Végülis tuti éget el kalóriát,hiszen ez is mozgás. Ha sétálok 100 métert,azzal is égetek el kalóriát.
9/14 anonim válasza:
Nyilván eléget valamennyit, mert még ülés közben is éget kalóriát a szervezet.Viszont, ha felüléssel akarsz fogyni, nem fog összejönni, mert csak a hasizmodat erősíted vele.Ahogy előttem is írták, a kardió-és intervallumos edzés nagyon jó zsírégető edzés, de az se 10 percig tartson, hanem 50-60 percig.És az étkezés is nagyon fontos.
10/14 anonim válasza:
Ha így vesszük,akkor az üléssel,meg a fekvéssel is égetsz el kalóriát,5 kcal/óra,feltéve ha nem csokit eszel közben:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!