Miért van az, hogy eddig életemben csak léböjttel, vagy nagyon alacsony kalóriabevitellel tudtam fogyni?
Figyelt kérdés
Mondjátok meg,miért?2011. máj. 10. 13:06
11/14 anonim válasza:
akkor ilyen a szervezete és kész. én is kevesebb kajával fogytam, nem jött vissza, pedig pár hétig pizzákon és ilyeneken éltem utána, illetve ahány napos gyümölcsnapot csinálok annyi kg megy le, és nem jön vissza pedig utána rendesen sezem, szóval..:)
12/14 anonim válasza:
mert előzőleg a kísérletezgetéseiddel már annyira elcseszted az anyagcseréd, hogy csak ezzel tudsz fogyni. ha ennél egy picit többet eszel, akkor raktároz. így aztán élhetsz napi 500kcal-on életed végéig, ha vékony akarsz maradni, max kihullanak a fogaid, hajad, elmarad a menstruációd és meddő leszel.
13/14 anonim válasza:
15:19
Én is ezt akartam írni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!