Tesóm vett 2 Snickers csokit. Hogyan álljak ellen?
én úgy fogyózom, hogy ezeket kibírtam:
3 ember ett mellettem fagyit kb. fél órán keresztül nyamnyogták, aztán még egy ember, akkor csokit ettek előttem stb.
mindent ki lehet bírni, csak akaraterő kell hozzá nekem jövőhét vasárnapig le kell fogynom 6 centit, gondolhatod milyen kitartó vagyok!
Tényleg bunkó az aki azt írta hogy kidobja a csokit! Akkor már inkább tetted volna le egy padra és egy éhező kisgyrek hátha rátalált volna! Vagy az utcán odaadhattad volna akárkinek!
Kérdező,nyugodtam edd meg azt a csokit,semmi bajod nem lesz tőle,egy csokitól nem fogsz visszahízni. Ha normálisan fogyózol akkor egy héten egy csoki simán belefér!
Én is dobtam már ki csokit, senkinek se kellett, senki se vitte el. Ébren ellenálltam a kísértésnek, de alvajárva folyton zabáltam belőle, annyira, hogy reggelre rosszul voltam, érdekes módon csak a csoki váltott ki belőlem alva evést.
Aki diétázik, az tudatosítsa ezt a környezetében, közölje az ismerősökkel, barátokkal, rokonokkal, hogy nem akar ajándékba csokit, sütit és más kalóriabombákat.
Kérdező, nem lesz katasztrófa, ha megeszed, egészségedre váljék, csak rendszert ne csinálj belőle! Persze még jobb, ha visszaadod neki, vagy másnak passzolod a családban. Mondd el a tesódnak tapintatosan, hogy legközelebb ne vegyen neked édességet, lehet, hogy megbántódik, de legalább megelőzheted a hasonló eseteket.
Igeeeen, kapok egy doboz csokit és kiszaladok éhező gyerekeket keresni :D Vagy még jobb: megkapom és azonnal nézek a neten egy árvaházat, ahova elpostázhatom az egy tábla csokit.
Te jó ég emberek!!! Gondolkodjatok már el, mielőtt leírtok valamit :O
Ismétlem, ennek a bunkósághoz semmi köze. Maximum pazarlás, hülyeség, kinek mi, de nem bunkóság, az biztos:)
Különben is, csak leírtam mit teszek, válaszoltam a kérdésre: nem kell ítélkezni, ez nem egy olyan oldal ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!