Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tesóm vett 2 Snickers csokit....

Tesóm vett 2 Snickers csokit. Hogyan álljak ellen?

Figyelt kérdés
2 hete fogyókúrázok normálisan, nem akarok mellé fogni egy 500 kcal-s csokival.
2011. máj. 9. 15:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
64%
Add oda valakinek.
2011. máj. 9. 15:11
 2/19 anonim ***** válasza:
64%
Kérj meg valakit, hogy dugja el. Add oda valakinek.
2011. máj. 9. 15:16
 3/19 anonim ***** válasza:
58%
már nem azért, de én akkor sem enném meg a tesóm csokiját ha nem fogyókúrázok...
2011. máj. 9. 15:17
 4/19 A kérdező kommentje:
Kettőt vett, tehát egyet nekem. Szerintem ez érthető.
2011. máj. 9. 15:23
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell belebolondulni egy fogyókúrába sem, egy darab Snickers nincs 500 kalória amúgy sem. Ha egy hónapban egyszer megeszel egy csokit, az még bőven nem vágja tönkre a diétát.
2011. máj. 9. 15:29
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
kérd meg tesód, hogy egye meg
2011. máj. 9. 15:31
 7/19 anonim ***** válasza:
19%

Hát nézd. Hülye és drasztikus módszer az enyém, de beválik.

Gondolkozás nélkül megfogom és kidobom a nagy kukába amikor csokit kapok.

Ennyi, különben megeszem.

Nem várok arra sem hogy mondjuk hazajöjjön a párom és megegye, különben megeszem mire hazaér :D

Nemrég volt a névnapom, kaptam csomó csokit a munkahelyemen, ebédszünetben kimentem a sarokra és kidobtam mindet, amit nem tudtam elosztogatni addig. Kidobtam, mert tudtam hogy ebéd után annyira fogom kívánni a nasit, hogy megeszem. Így nem eszek édességet 2 hónapja és a diétám is teljesen sikeres :)

Nem gondolok bele hogy ez pazarlás, csak gondolkodás nélkül, automatikusan ki-do-bom. 10 perc múlva már nem is emlékszem rá.

2011. máj. 9. 15:32
 8/19 anonim ***** válasza:
61%
Te asztán nagy bunkó vagy kidobod azt amit más vesz neked , szerintem vagy fogyaszt el , vagy add oda téleg valaki másnak , megpersze a harmadik varoáció eldugod olyan alaposan hogy soha az életbe többet nem találod meg .
2011. máj. 9. 15:38
 9/19 anonim ***** válasza:
Mondjuk ne edd meg... Amúgy meg vágd fel valamelyik magas szekrény tetejére, vagy dobd ki az ablakon ha nagyon nem tudsz neki ellenállni... Vagy add oda tesódnak, egye meg azt is.
2011. máj. 9. 15:43
 10/19 anonim ***** válasza:
36%

Érdekes fogalmad van a bunkóságról.

Az lenne bunkó, ha az ajándékozó szeme láttára dobnám ki a csokit, amit kapok tőle, de azt hittem egyértelmű, hogy nem ezt teszem.

Ja még az is bunkó, ha ismeretlenül a semmiből, név nélkül lebunkózol valakit ;)

2011. máj. 9. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!