Fogyókúra alatt milyen főzeléket lehet enni?
Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 18:36
1/5 anonim válasza:
Diéta alatt a fehérje bevitelen kellene agyalni szerintem,nem a szétfőzött zöldségeken.
A főzelék nem való diétába.A zöldség mehet nyersen,vagy párolva a hús mellé.
2/5 anonim válasza:
Bármilyet ehetsz, csak ne három tányérral.
3/5 anonim válasza:
én mindennap eszek főzeléket és 20 kilot fogytam.. szóval egy adaggal nyugodtan egyél (káposzta, sóska, spenót, zöldbab, zöldborsó, káposzta, lencse, sárgaborsó, tök) és hozzá tojás, hús vagy hal
4/5 anonim válasza:
Sárgarépa-főzelék, finomfőzelék, spenót, én ezeket szoktam.
Habarással csinálom, kék tejfölllel vagy joghurttal, 1 ek. graham-liszttel. Mellé ha eszel vmi sovány húst, akkor megvan a fehérjéd is:-)
5/5 anonim válasza:
Cukor, liszt, olaj, margarin, zsír, zsíros tejföl, tojássárgája, és effélék nélkül bármilyen zöldséget, sőt gyümölcsöt is meg lehet csinálni főzeléknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!