Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért várják el a férjek hogy...

Miért várják el a férjek hogy a feleség gyerek után is vékony maradjon? Hogy lehetne lefogyni? Keveset eszek csak reggeli és ebéd és tornázom de mégse vagyok vékony

Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 09:49
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
80%
a férjed egy paraszt...félreértés ne essék,nem szabad egy nőnek elhanyagolnia magát szülés után,nőnek kell maradni és mindent meg kell tenni,hogy visszanyerje az alakját,de a csontból nem lehet fogyni.Gondolom nem sokat segít a gyerekek körül,hazaesik melóból bevágja magát a tv vagy a gp elé és tesped,hogy majd te kiszolgálod,magadra meg nem jut időd és csodálkozik,hogy még van egy kis fölösleg rajtad...
2011. máj. 3. 10:25
 32/47 anonim válasza:
75%
Bocsi, de én 164 centivel és 68 kilóval se érzem magam kövérnek. Pedig még nem is szültem.
2011. máj. 3. 10:27
 33/47 anonim ***** válasza:
75%
ja igen azoknak akik azt mondják: nem egy bálnába szeretett bele stb. gondolkoztatok már azon hogy mivan akkor egy házasságba ha mondjuk baleseteztek és egyikötök tolószékbe kerül? "énnem egy nyomiba szerettem bele" elhagyom, aha... milyen értékes emberek lehettek... egy kapcsolat egy házasság nem arról szól hogy életed végéig jóban rosszban? hol van ehhez 5-10 kg?... önző és korlátolt mai tárasalom pfúj!
2011. máj. 3. 10:27
 34/47 anonim válasza:
85%

Nem tornázni kell, meg 2-szer enni naponta, vagy csodaturmixot venni a boltban, hogy attól majd lefogysz. Sportolni kell! Én 1 hónap alatt leadtam 20 kg-t (89 kg-ról 69-re fogytam). Igaz akkor fiatal voltam, ez sem egészséges, mert megterhelő egy szervezetnek, pláne, ha felnőtt.

A baj azzal van, hogy a fogyókúrát sokan egy kúrának élik meg, aztán ha vége van, csinálnak mindent tovább úgy, ahogy előtte. Ez nem egy kúra, hanem életmódváltás! Ha ezt valaki nem érti meg, soha nem fog lefogyni úgy, hogy az tartós maradjon.

Nekem most lesz 3 éve, hogy lefogytam, azóta csak izom jött fel, így vagyok 72, de szép izomzattal. Tehát én vagyok az élő példa arra, amit elmondtam.

Nekem úgy sikerült, hogy naponta 6-szor keveset ettem, ahogy telt az idő, egyre kevésbé hizlalót, rengeteget ittam (vizet), este mindig éhesen mentem az ágyba, hiszen reggel bepótolhattam mindent. Csak reggel ettem édességet.

Ha elmúlik az éhségérzeted, akkor hagyd ott a kaját. Tehát nem akkor, amikor jóllaktál, hanem amikor elmúlik az éhségérzeted, ezzel eléred azt, hogy idővel összeszűkül a gyomrod, és így leszel képes naponta 6-szor keveset enni. Összeszűkült gyomorral pedig ugye később se lesz probléma, mert nem tudsz zabálni (nálam is mindenki csodálkozik, hogy milyen keveset eszek ekkora férfi létemre.. viszont hamar megéhezem. Szerintem ez az egészségesebb).

És a másik nagyon fontos: SPORTOLJ! Biztos vagyok benne, hogy találsz olyat, ami tetszik neked. Kezdd el! Ha nincs időd szabályosan sportolni, akkor ússz, bicajozz, fuss (bár a futást túlsúllyal csak óvatosan, mert a térdedet tönkreteheted). Az ilyen Rubint Réka vagy Sóbert Norbi-féle dolgokat meg nyugodtan felejtsd el. Az igazi sport igazi izmot ad neked, amit legalább használni is tudsz.

Bármilyen kérdés van, szívesen segítek még, most hirtelen ennyi jutott eszembe elsőre.

2011. máj. 3. 10:28
 35/47 anonim válasza:
92%

ma 10:28 vagyok.

most láttam csak meg, hogy hány kg vagy és hány centi. Eszedbe ne jusson fogyni!!!

Alakformálásról lehet szó (sport, meg oda még a Réka-Norbi-féle mozgás is jó), de ne nagyon akarj te szerintem fogyni!

2011. máj. 3. 10:30
 36/47 anonim válasza:
90%

megint én vagyok, bocsánat.

A széles csípő szerintem meg nőies, az ne zavarjon

2011. máj. 3. 10:32
 37/47 anonim ***** válasza:
77%

Nekem is három gyerekem van ( a lányok 24 hónaposak, a kisfiú 3 hónapos) én a lányok születése után három hónappal eljártam kondi terembe heti kétszer és míg a kisfiúval 6 hónapos terhes nem lettem végig edzettem :) Én azért csinálom, mert így érzem jól magam , egy kis testmozgás mindenkinek kell és én feltöltődöm tőle, ezt senki sem sajnálhatja tőlem és kell ennyi kis idő, amikor csak magammal foglalkozom ! Amikor nem volt lehetőség, hogy vigyázzanak a lányokra , vittem magammal őket:) Nem szeretem kevésbé a gyerekeimet, vagy nem törődöm velük kevesebbet, mert heti 3 órát nem vagyok velük .

Én úgy tudom, szülés után a csipő 1-2 centit szélesedik, de nem mindenkinél, sőt ha igen, ezt akkor sem lehet annyira észrevenni...tornázz, hogy kicsit izmosodj,feszesebb légy ..esetleg hagyd a három babát a férjedre, míg elmégy edzeni és máris máshogy fogja gondolni :)))

28/L

2011. máj. 3. 10:37
 38/47 anonim ***** válasza:
100%

Anyám!

Azt hittem 100 kiló lettél.

Hagyjuk már, röhejes 4-5 kilón problémázni.

Az én tanácsom: Sz..rd le az egészet úgy, ahogy van!

Ne foglakozz a "hatalmas" túlsúlyoddal, azzal se, hogy széles a csípőd, és azzal se, hogy hány kilónak kellene lenned.

Ideális a súlyod!

Ne gyötörd magad!

2011. máj. 3. 10:38
 39/47 anonim válasza:
67%
és a férjed mondta, hogy kövér vagy és nem tetszel neki? vagy csak te gondolod?
2011. máj. 3. 10:41
 40/47 anonim ***** válasza:
93%

A férjednek szerintem nyomj a kezébe egy biológia könyvet és egy anatómiai atlaszt. Csontból nem tudsz fogyni.

A hárompetéjűt azért kérdeztem, mert egy ismerősöm hárompetéjű ikrek közül az egyik. Természetes úton fogant, de a férjem köti az ebet a karóhoz, hogy biztos lombik volt, mert természetes úton képtelenség hármasikreket fogantatni. (Szülőket ismerjük, szerintem lehetséges, bár tény, hogy ritka jelenség.)

Aki írta, hogy mi van, ha tolószékes lesz a partner. Mint írtam, van különbség az "azért vagyok ilyen állapotban, mert bár változtathatnék rajta, de teszek rá" és az önhibán kívüli dolgok között. Egy baleset vagy egy betegség többynire nem döntés kérdése.

Hogy értsd: a férjem jelenleg 80 kg, egészséges.

Ha 120 kg lenne MERT zabál és nem emeli meg a seggét, az igenis gond lenne.

Ha 120 kg lenne, mert egy betegség szövődménye és nem rajta múlik, akkor én is jobban odafigyelnék, hoy elfogadjam, neki se lenne könnyű, hogy nem tetszik magának, de nem tud mit tenni.

Ha azért kerül tolószékbe, mert mondjuk többszöri figyelmeztetés után is verekedésekbe bonyolódik egy kocsmában a 150 kg-os helyi kidobókkal, akkor abban vastagon benne lenne ő is.

Ha autóbaleset miatt, arról nem tehet és ha kell, pelenkázom élete végéig.

Szóval ez nagyban függ attól, hogy az illető döntése van-e az állapota mögött.

Mint ahogy az se mindegy, hogy valakinek egy fertőző betegség miatt van szüksége új májra, vagy azért, mert 20 évig masszívan piált.

2011. máj. 3. 10:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!