Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért várják el a férjek hogy...

Miért várják el a férjek hogy a feleség gyerek után is vékony maradjon? Hogy lehetne lefogyni? Keveset eszek csak reggeli és ebéd és tornázom de mégse vagyok vékony

Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 09:49
1 2 3 4 5
 11/47 anonim válasza:
100%
akkor alkatilag sem vagy vékony. diétával és sporttal le lehet fogyni, ha nincs hormonális vagy egyéb betegség a háttérben. mondom ezt egy gyerek után. szülés után 72 kg maradtam, most másfél évvel később 60 vagyok és még dolgozok 5 kilón, ami nyárra jó esetben le is megy. és az első hat hónapban nem diétáztam és sportoltam a szoptatás után. és nem a férjek várják el, egy "igényes" (és ezzel most nem téged akarlak bántani, félre ne értsd)nő saját magától vár el annyit, hogy ne legyen kövér, zsíros, punnyadt. és ehhez még csak nem is kell vékonynak lenni, csak saját magadhoz mérten illik jó formában lenni.
2011. máj. 3. 09:58
 12/47 anonim ***** válasza:
76%

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 09:55

Szerinted az a normális, hogy még 1-2 évvel a szülés után is plusz 20-30 kg-mal pompázik az anyuka?

13/47 anonim ***** válasza:
77%

szerintem nem kell vékonynak lenned. legyen nőies alakod és ennyi. én lány vagyok, de őszintén jobb látni pl modelleket egy fotón fehérneműbe aki nem elöl deszka hátul léc hanem van egy kis hasa(nem nagy de mégis) sokkal természetesebb..elég ha nem vagy tehén.. szerintem az is jó ha 1 nap 5x ennél de keveset nem innál üdítőt..az hogy tornázol pluszba jó.

én nyáron elkezdtem egy fogyókúrát 4 hónapig csináltam kb. egy nap 2x ettem(ebéd, vacsi) nem ittam üdítőt, és csak szombaton megengedett a nasi(de ez lehet bármelyik nap.:D) előtte ugye napi szinten magamba öntöttem min. 1L üccsit. a fogyókúra első hetén leadtam 3 kilót aztán 1 hónapig tartottam a súlyom majd leadtam + 1 kg-t. utána tartottam, de mivel elkezdtek hiányozni a dolgok(üdítő édességek stb) sajna nem birtam..most visszahíztam 3 kilót, vagy többet..rá se merek állni a mérlegre.:)) igaz, én nem szültem de gondolj bele ha én egy ilyen egészségtelen diétával(kevés evés am i nem ajánlott) le fogytam ennyit, te mennyit fogyhatnál egy egészségessel. csak kitartás majd mennek le a kilók. és addig is legyél igényes öltözz szépen sminkel légy szexi amit plusz kilókkal is lehet!!

17L

14/47 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem teljesen jogos egy férfitöl hogy nem akar bálnával élni. Ö egy szép nöt vett el feleségül, és nem egy bálnát.

nem arról van szó hogy megváltozott a teste, van itt ott felesleg, hanem nem kell dagadtnak lenni.

Normáliséletmóddal a szülés elötti súly kb 9-12 hónap alatt vissza áll magától. még nekem is akinek mindig fogyóznia kellett.

párom elfogadja és nem bánja hogy maradt hasam, vagy a melleim már nem szuper szépek, de ö nem egy bálnába szeretett bele.

2011. máj. 3. 09:59
 15/47 anonim ***** válasza:
80%
Gondolom az a válaszoló aki heti 5-6 alkalom 40 perces tornát javasol, valószínű még sosem volt kisgyermek mellett sem, nemhogy anyuka. Azt hiszem ilyemire nem futja az időből, pláne ha még segítséged sincs, és esetleg nem is egy gyereked van!
2011. máj. 3. 10:00
 16/47 anonim ***** válasza:
94%

Hát az baj ha elvárják, viszont az is baj, ha a nő a terhességgel takarózik, hogy elhízott és nem tesz semmit azért, hogy megint szép alakja legyen. (itt most nem rád gondolok)

Sajnos nekem is elég nagy a hasam még mindig, pedig már 1 éves a kisfiam. Azt mondják ha abbahagyom a szoptatást akkor könnyebb lesz lefogyni.

2011. máj. 3. 10:01
 17/47 anonim válasza:
91%
tornázz, és étkezz egészségesen! naponta többször és keveset
2011. máj. 3. 10:02
 18/47 anonim ***** válasza:
94%

Azért ne keverjük a fogalmakat.

Ha betegségtől hízik valaki, akkor utána kell járni, hogy mivel jár akezelése. Ha orvos is igazolja, hogy fejre állhat, akkor se fog fogyni, akkor tényleg el kell fogadni.

A kiszélesedett csípő az csont és nem egyenlő az úszógumival.

Átformálódhat a test, aláírom, hogy akár 2-3 kg is maradhat, ami az istennek se akar lejönni. De a szülés előtti súlyhoz képest - úgy, hogy nincs igazolt betegség! - nem hiszem el, hogy 20 kg többletnek kell maradnia évekig.

Ahogy előttem is mondták, ez nem a férjnek szól, hanem saját magunknak.

No meg a férj sem hibáztatható, hiszen ő olyan alkattal szerette meg a nejét, amilyennel elvette.

Én se ugrálnék örömömben, ha a férjem 30 kg zsírt szedne magára, sportolni luxus lenne, majd arra hivatkozna, hogy nekem ezt kutya kötelességem elfogadni és jó pofát vágni hozzá. Cserébe ő is szólhat, ha nő a seggem és teljes joggal elzavarhat sportolni.

2011. máj. 3. 10:02
 19/47 anonim válasza:
23%
hát én nem várom el, de egy zsírdisznó se fog kelleni az tuti
2011. máj. 3. 10:03
 20/47 A kérdező kommentje:
nekem pont ez a baj hogy kiszélesedtem a szüléssel. 3 babát szültem (ikrek) lehet ezért nem tudom. nektek nem szélesedett ki a csipőtök? a derekam stb visszament de a csipő nem és látom hogy a férjemnek nem tetszik mindig a vékonyságrol prédikál
2011. máj. 3. 10:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!