Hogyan működik ez (fogyás)?
ha nem sportolsz és csak diétázol akkor is fogsz?
kiskoromba mindig azt mondák az erősebb csontozatúak vagy mi azok nem tudnak sose olyan vékonyak lenni, szerintem mindenki lehet akármilyen vékony, vagy nem?
az ember ha fogyozik akkor mindenhonnan lefogy egy idő műlva , mármint mellből karból és combból is ?
Köszönöm előre is a rendes válaszokat
sima diétával is le lehet fogyni, de nem mindegy milyenre. sima diétával sokkal kevesebb idő alatt lehet.
mindenki ilyesmi alakról álmodozik (van, akinek sikerül is..)
ám ezt csak sok sok sporttal lehet elérni. vagyis mindennap sportolni legalább 1-2 órát biciklizni, futni, ugrókötelezni, tornázni, aerobikozni...
sima diétával csak simán véznák, formátlanok leszünk, olyan "plöttyedtek"
ugyebár ezek a lányok sem néznek ki rosszul így, ruhában szépen lefényképezve, de bikiniben olyan véznák stb. hogy a legfentibb képeke szereplőkkel még csak versenyre sem kelhetnek.
sporttal vagyis szebb alakot lehet elérni, a fogyás is gyorsabb!
köszi a válaszokat... (:
második válaszolónak : Én nekem jobban tettszik az a vézna alak. Én inkább olyan lennék (de ez az én véleményem). Szóval azt az alakot sport nélkül is elérheti az ember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!