A fülakupunktúrás fogyás mennyire hatékony? Hogyan működik és mennyit lehet fogyni?
Akkor egyszerűbb lett volna a nyelvet szúrkálni..mert ha az fáj akkor abból következően nem eszik az ember..
(ezt nem gúnyból írtam..csak ugy) Ám ha vágysz nyelvpiercingre akkor az is jo erre a célra..
A kérdésre viszont nem tok választ, még sose próbáltam és nem is hallottam rola.
Anyum ezzel a módszerrel fogyott le több mint 50 kilót fél év alatt.
Ez a módszer csak egyszerűen arról szól, hogy a füledben található akupunkturás ponton a - gyomor = éhségérzet - pontot megszúrják/kiiktatják.
Ugyanazt éred el vele mind az adipexel. Nem leszel éhes tőle, vagyis nem érzed az éhséget.
Maga a kúra nem fogyaszt, csak segít betartani a választott diétádat, és ez lényeges.
Ne fogyasztást várj, hanem segitséget a diétád mellé.
Megjegyzem nagy segitséget jelent ha nem korog a gyomrod fél óránként.
Ha szalonban végzik akkor kapol mellé tanácsokat, a többi pacienstől recepteket, és rázógéppel segitenek felszívódni a fölösleges zsírpárnáknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!