Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha fél 10-kor eszek, de utána...

Ha fél 10-kor eszek, de utána tornázok és 11 órakor fekszek le akkor az nem vészes fogyás szempontjából? Ha igen, akkor magyarázza el valaki hogy működik ez a dolog.

Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 21:23
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
hát attól függ mit eszel fél10kor...
2010. jún. 5. 21:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez elég gáz. Fél tízkor már nem kellene enni, elég késői időpont. De pláne nem kellene utána pulzusemelő, kimelegítő tonát végezni. Egyészt evés után x időnek el kell telnie, míg tornázhatsz, különben összerázod magad, ráadásul a szervezeted az emésztéssel van elfoglalva. Ha mégis tornázol, az szerintem vér felesleges, de ráadásul az alvásminőséget is rontja, hisz felpörgeted magad. A lefekvés előtt 3-4 órával már nem tanácsos a torna sem, az evés sem, de a kettő együtt végképp...

Ha egyszer fordult elő (pl ma), akkor ha még nem kéős, azt ondom, hagyd a tornát, majd holnap tekersz egyet, vagy mozogsz valamit plusszban, most már maradj nyugton. Egy alkalom nem rontja el a fogyást, de a rendszeres igen.

2010. jún. 5. 21:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

@késő

@mondom

2010. jún. 5. 21:34
 4/9 anonim válasza:
100%
Az esti evés csak akkor veszélyes, ha már az 1000-1200 kcalória fölött van. De, ha fogyni akarsz, akkor ne este egyél töltöttkáposztát, ha már mindenképpen enni akarsz, akkor a könnyebb ételekből összeválogatott vacsorát válaszd!
2010. jún. 5. 21:52
 5/9 anonim ***** válasza:

Istenem.. a szervezeted este semmit nem csinál másképp,mint napközben. Nincsen egy vekker,ami azt jelzi,hogy elmult fél nyolc,mostmár leáll az emésztés,belédrohad a kaja,meg mittudomén micsoda baromságokat szoktak terjeszteni..

A lényeg az,hogy mit eszel. Kúrvára teljesen mindegy hogy a sovány túrót,vagy csirkemellett+zöldségeket lefekvés előtt 2 perccel vagy 2 órával eszed meg. A szervezet éhezik az éjszaka során,ezért valamilyen lassan felszivódó,jó minőségü fehérjét kell fogyasztani mindenképp..zöldség nem kötelező.. Ha elalszol,ugyanúgy müködik a tested,csak alacsonyabb fokozaton ,amoylan készenléti állapot ha mondhatom igy, tehát ugyanúgy táplálni kell,az enzimeid uyganúgy emésztenek, UGYANAZ TÖRTÉNIK MINT REGGEL KILENCKOR!!! kell vacsorázni,sőt kötelező!

2010. jún. 5. 22:03
 6/9 anonim ***** válasza:
ha a tornától megnyugszik a lelked, akkor oké, de semmiképp ne elalvás előtt csináld, majd inkább holnap rágyúrsz
2010. jún. 5. 22:22
 7/9 A kérdező kommentje:
22:03-as válaszadó válaszára ki mit mond? Lehet benne valami...
2010. jún. 5. 22:40
 8/9 anonim ***** válasza:
azt mondom hogy van esze! én mindigis így ettem. nem volt olyan hogy jaj 6 után nem eszek meg egyéb hülyeségek. ha este 11kor voltam éhes akkor akkor ettem (persze egyértelműen nem nehéz kaját, hanem mondjuk főttojást uborkával meg paradicsommal..) és nem lettem bálna..
2010. jún. 5. 22:43
 9/9 anonim ***** válasza:
szerintem is igaza van, ha végiggondolnád akkor te is belátnád
2010. jún. 5. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!