Hogyan álljak ellent az evésnek?
Az elmúlt időben hirtelen kezdtem el sokat hízni... 159 centi vagyok, és már 67 kiló körül vagyok. Augusztusban 55 voltam csak... Pedig világéletemben rengeteget ettem, de most elkezdtem gömbölyödni, már sokan észrevették...
Nem tudom mit tegyek, suli miatt rengeteget sétálok dombra fel-le, lépcsőzök. Sportolni nincs időm a suli miatt, nyáron pedig a gyakorlat és diákmeló miatt nem lesz szinte semmi esélyem. Itthon tornázgatok, súlyokat emelgetek, de ez biztos kevés...
Szóval az lenne a kérdésem, hogy hogyan csökkentsem az adagjaimat, ha egyszer imádok enni, és egész eddig büntetlenül ehettem Akaraterőm rettentően kevés van. :(
Jól jönne egy kis biztatás, esetleg mondhatnátok valami torna dvd-t, ami tényleg jó zsírégető... Mielőtt valaki azt hinné, nem 2 nap alatt akarok fogyni, de ezt a hízási folyamatot azt hiszem meg kell állítanom...
19/l
Köszi a válaszokat!
A te válaszodat 14:31-es külön köszönöm! :) Sok jó tanácsot adtál, és így leírva nem is tűnik olyan vészesnek, azt hiszem, megpróbálkozok egészségesebben élni :). Ráadásul hamburgert és társait nem is lesz nehéz elhagynom, hisz havonta-kéthavonta ettem csak, de azt sem gyorsétteremben...Cukros üdítőket is nagy ritkán iszok csak, szóval azzal se lesz gondom :D Már csak a család beszólásait kell túlélnem, amit azért kapok majd, hogy sokkal kevesebbet eszek majd a családi összejöveteleken, de túlélem :D
Tényleg nagyon köszönöm a válaszodat, sok jó ötletet adtál!! :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!