Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Anorexiás vagyok? Mi a vélemén...

Anorexiás vagyok? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

szerintem isznyúan kövér vagyok! 175 cm vagyok és kb 63 kg. legalább így szeretnék kinézni: [link]

ezért olyan 53 kg szeretnék lenni, szóval 10 kg-t mindenképp le akarok adni.

már novemberben felismertem magamon hogy kövér vagyok, de igazán a fogyással februárban kezdtem foglalkozni. le is ment 3-4 kg, látszik is, de a hasam iszonyat hájas, és a combom is legalább ilyen vastag, anyukám azt mondta azért ennél vékonyabb:

[link]

egyfolytában a fogyókúra körül forog az agyam, egyfolytában ebben a rovatban adok tanácsokat-írok kérdéseket, vagy méregetem magam a mérlegen, vagy a centiket mérem.

nem éhezéssel fogyókúrázom, hanem ezzel a naponta 5-6 étkezés, de nem sokat, hizlaló kaják kiiktatva, mozgás, de ha becsúszik valami fehér kenyér, vagy csoki, akkor órkig bőgök, és aztán újra erőt veszek magamon hogy " mostantól nem csábulok el", de kb minden harmadik nap ez van.

próbáltam már meghánytatni magam 2-szer, de nem sikerült...

ma összeraktam a házban mindne édességet egy zacskóban és ma is egy síróroham alkalmával ki akartam dobni az édességeket a kukába de anyukám megakadályozta.

ez most anorexia? úgyis tovább fogom csinálni a fogyókúrát, de azért kíváncsi vagyok mi a véleményetek!

2011. ápr. 28. 19:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nem anorixia... mindenki ugy akar kinézni mint azoka fehérnemü modellek... én is 173 cm vagyok és 58 kg és én is 54-53 ig akarok lefogyni.. nekem is volt mikor e körül forgott az életem de most már rájöttem hogy hülyeség volt... most már nérmálisan egészségesen táplálkozok... és nem koplalok... és mozgok mellette amuy én is 61 kg voltam de 2-3 hete elhatároztam hogy lefogyok és azóta megy ez... és látod már 3 kilót leadtam... és folytatom... volt egyszer nekem is sírógörcsöm de nem azért hogy jajjj foggyak le stb hanem egyszerüen azért mert ugy csináltam ahogy te hogy minden fehér kenyeret cukrot minden t kizártam az életemból és ha egy kicsike csokit bekaptam ugy vtam vele hogy itt vége a világnak felesleges volt minden és mindent felettem... ezért mindig 1-2 hét után "tönkrement" a fogyókúrám... de mostmár rájöttem hogy ez életmód... van muikor nincs itthon teljes kiörlésű kenyéár és akkor fehéret eszek ÉS AKKOR MIVAN ??? semmi... komolyan mondom nem fogsz tőkle 5 kg hízni... ne legyen sokszor ilyen eset és akkor nem rontod el a fogyid... most már akkor se keseredek el ha pl egy ebéd alkalmáűval többet ettem a kelleténél mert ugy vagyok vele hogy jóll laktam de a következő napokban csirke és saláta az ebéd...
2011. ápr. 28. 20:19
 12/15 anonim ***** válasza:
Ne fárasszál már minket ezzel a hat tonna képpel!!! MAGADRÓL TEGYÉL FEL! Akkor legalább látjuk mivel állunk szemben.
2011. ápr. 28. 20:31
 13/15 anonim ***** válasza:

Ez nem az.

"egyfolytában a fogyókúra körül forog az agyam". -> az anorexiásoknak nem a fogyi körül forog az agyuk, hanem azon, hogy ne hízzanak el, ezért nem esznek. nem gondolkoznak azon hogy napi 5-6szor egyenek, mert a napi 1 kajálást is sokszor SOKNAK tartják.

"egyfolytában ebben a rovatban adok tanácsokat-írok kérdéseket"

Szeretsz egy témát, valamiben jó vagy, miért ne oszthatnál tanácsokat ha azok hasznosak? Ez olyan mint pl. én matekból vagyok nagyon jó, gyakran válaszolok házi feladatokkal kapcs. kérdésekre itt gyk-n gyakran nézegetem a házifeladatos kérdéseket.

"méregetem magam a mérlegen, vagy a centiket mérem."

fogyinál ez normális hogy változásokat akarsz látni folyton.

"nem éhezéssel fogyókúrázom, hanem ezzel a naponta 5-6 étkezés"

mint mondtam, az anorexek napi 1 max 2szer kajálnak, alig alig...

"hizlaló kaják kiiktatva"

Hát az anorexek nem gondolkoznak mi a hízlaló kaja, mi nem, mert az ő agyuk szerint MINDEN hízlal. amikor beteg voltam, akkor még az almáról is azt hittem hogy hízlal (100 grammban csak 30 kcal van).

becsúszik valami fehér kenyér, vagy csoki -> na, ez nem fordulhat elő, hogy anorexeknél ez becsússzon. főleg nem 3naponta. 3 havonta se fordulhat elő náluk...

próbáltam már meghánytatni magam 2-szer -> ez bulémiára utalhat.

2011. ápr. 28. 21:56
 14/15 anonim ***** válasza:
nem anorexia csak tinédzserkori testképzavar. Teljesen normális, ilyen korban mindenkinek változik picit a teste és ezt nem mindenkinek könnyű feldolgozni, csúnyának látod magad, kövérnek stb. De ez kb minden 2. tinilányra igaz akár kimondják akár nem :) Aztán elmúlik ne félj. De addig igyekezz nem megölni magad ;)
2011. ápr. 29. 00:54
 15/15 anonim ***** válasza:
nem
2011. máj. 23. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!