Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Anorexiás vagyok? Mi a vélemén...

Anorexiás vagyok? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

szerintem isznyúan kövér vagyok! 175 cm vagyok és kb 63 kg. legalább így szeretnék kinézni: [link]

ezért olyan 53 kg szeretnék lenni, szóval 10 kg-t mindenképp le akarok adni.

már novemberben felismertem magamon hogy kövér vagyok, de igazán a fogyással februárban kezdtem foglalkozni. le is ment 3-4 kg, látszik is, de a hasam iszonyat hájas, és a combom is legalább ilyen vastag, anyukám azt mondta azért ennél vékonyabb:

[link]

egyfolytában a fogyókúra körül forog az agyam, egyfolytában ebben a rovatban adok tanácsokat-írok kérdéseket, vagy méregetem magam a mérlegen, vagy a centiket mérem.

nem éhezéssel fogyókúrázom, hanem ezzel a naponta 5-6 étkezés, de nem sokat, hizlaló kaják kiiktatva, mozgás, de ha becsúszik valami fehér kenyér, vagy csoki, akkor órkig bőgök, és aztán újra erőt veszek magamon hogy " mostantól nem csábulok el", de kb minden harmadik nap ez van.

próbáltam már meghánytatni magam 2-szer, de nem sikerült...

ma összeraktam a házban mindne édességet egy zacskóban és ma is egy síróroham alkalmával ki akartam dobni az édességeket a kukába de anyukám megakadályozta.

ez most anorexia? úgyis tovább fogom csinálni a fogyókúrát, de azért kíváncsi vagyok mi a véleményetek!

2011. ápr. 28. 19:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
36%
meghánytatni, na akor ez már anorexia
2011. ápr. 28. 19:53
 2/15 A kérdező kommentje:
de mondom hogy nem sikerült!!
2011. ápr. 28. 19:54
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ne is akarj az lenni. Az anorexiások kb egész nap max 1 almát esznek, a hánytatás meg más tészta, azokat bulimiásnak nevezik. Egyél továbbra is naponta 5ször és napi fél-1óra mozgás minimum (bicaj, futás, úszás, akármi).
2011. ápr. 28. 19:57
 4/15 anonim ***** válasza:

Igen, valószínűleg anorexiás vagy.

Sajnálom...

A háj, amit te annak érzel, azért lett olyan puha a szövet, mert hirtelen fogytál.

Ennek ellenszere a mozgás, ami sokkal, de sokkal hatékonyabb, mint a koplalás meg a hiszti. :)

A csajok, akikre hasonlítani akarsz, kb. olyan súlyúak, mint te, azon meg gondolkozz, hogy mennyit dolgoztak rajtuk photoshoppal egy-egy reklám kedvéért. Ezt, így a való világban hogy szeretnéd biztosítani, hogy hasonlíthass rájuk?? :))

[link]

[link]

2011. ápr. 28. 19:58
 5/15 anonim ***** válasza:

Kezdetnek linkelhetnél magadról képet, h tudjuk, mennyire "gázos" a fejedben a helyzet.

De a soraid alapján erősen anorexiagyanús vagy, a hánytatás - hiába nem sikerült - pedig még jobban erősíti ezt a feltevést.

2011. ápr. 28. 19:59
 6/15 A kérdező kommentje:

jó d eláttam én már élőben is ilyen szép testű lányokat.

amőgy van a hasamon ilyesmi háj, csak kevesebb:

[link]

2011. ápr. 28. 20:00
 7/15 anonim ***** válasza:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:57

A gondolkodása anorexiás. A hánytatás pedig nem csak a bulimiásokra jellemző. Sok anorexiás, ha bekajál (kénytelen, mert vasnapi ebéd, pl.) - nem is kell sokat, amit te egy normális adag ételnek mondasz, az nekik már baromi sok - meghánytatja magát.

2011. ápr. 28. 20:03
 8/15 anonim ***** válasza:
80%
Mifelénk ezt inkább hisztinek hívják. (nem sértésnek szántam!)
2011. ápr. 28. 20:05
 9/15 anonim ***** válasza:
Hát akkor ennyi erővel énis anorexiás vagyok, mert sokszor nézegetem magam a tükörben, hogy hol van feleslegem, meg méregetem magam néha. De én rendesen eszek napi 5ször, és mozgok is. Nem tartom magam anorexiásnak amúgy egyáltalán. 83%os voltam.
2011. ápr. 28. 20:05
 10/15 anonim ***** válasza:
Ez nem anorexia.
2011. ápr. 28. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!