Ez kevés reggelire? (csak azért kérdezem, mert nem szeretnék gyorsan fogyni, hanem csak életmódot váltottam)
Figyelt kérdés
Reggelire nem volt itthon teljes kiőrlésű kenyér, csak fehér, ezért inkább ma reggelire nem kenyeret, hanem 130g natúr joghurtot ettem+egy almát és egy narancsot(napi 2-3 db. gyümölcsöt szoktam enni)Amúgy általában reggelire 40-50 g teljes kiőrlésű kenyeret eszek csirkemellsonkával és zöldséggel+1 almát vagy narancsot.2011. ápr. 28. 14:20
2/2 anonim válasza:
Szerintem ideális. Tudom, hogy állítólag gazdagon kell reggelizni, de nálam ez teljesen megdőlt.
Ha sokat eszem reggelire, (nekem a szendvics már sok)
akkor tízóraira is éhes leszek és egyre éhesebb leszek egész estig, sokkal többet szoktam ilyenkor enni.
És van egy másik szuper hatása is a nagy reggelinek, legalábbis nálam, hogy iszonyúan elálmosít.
Mivel gyesen vagyok, a bébimet el is kísérhetem a délelőtti alvásába, tehát a legjobb, ha nem reggelizem annyira, csak egy joghurt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!