Mit esztek ha édeset kívántok?
Március eleje óta fogyózom. Eddig 8 kiló ment le. Előtte se és ez idő alatt sem kívántam az édességet. De mostanában egyre többször ennék valami édeset is. De nem akarom az eddig elérteket tönkretenni. Mit csináltok ilyenkor?
L/22
Lehet enni gyümölcsöt, túrót, joghurtot édesítővel és/vagy gyümölcsökkel, egy kis almát lereszelve, pici fahéjjal.
Talán egy gyümölcsjoghurt (lehetőleg alacsony v. 0%-os zsírtartalommal) se akkora vétek, vagy egy banán.
Amit kívánok, abból egy keveset. Nekem napokig tartó csokiéhségem szokott lenni, és nem múlik el, ha mást eszem. Ilyenkor eszem valami csokisat, vagy csokit reggelire egy keveset, és beleszámítom a napi megehető kalóriamennyiségbe.
Vagy iszom finom gyümölcsteát, ízesítés nélkül, mert úgy szeretem. De szerintem egy kis édesítő is mehet bele.
Rigó Jancsi, Flódni, Mákos kifli, almás rétes, túrós rétes, nutellás palacsinta, Rákóczi Túrós, Túró Torta, csokis croissant, kakaós csiga, gyömölcstorta, túrós batyu, fagyi, milka csoki, balaton szelet, sport szelet...
folytassam? :D
müzliszeletet aminek étcsoki van az alján!:)
Vagy joghurtot müzlivel!
túró, joghurt, tejberizs-méz, gyümölcs, víz avgy tej, barnarizs
zabkása, gyümölcsös müzli, korpovit keksz, puffasztott búza kevés mézzel vagy gyümlcskocsonyával
gyümölcsök, turmixok, paradicsomleves, gyümölcsleves, zabpelyhes palacsinta, köleskása, étcsoki, zabpelyhes- csokis kekszek, puding, zabtej, almachips, bio golyók, kölesgolyó, norbi csokis pufirizs, étcsoki, kakaó, túrórudi
Én olyan szoktam,hogy almát felkarikázok,lerakom a jénaiba,rá fahéj+szegfüszeg és kevés citromlével meglocsolom,utána megsütöm... melegen isteni
Vagy még zsirszegény tejből + gyümöclsből (eper,málna,alma,esetleg 1 banán) csinálhatsz turmixot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!