Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit esztek ha édeset kívántok?

Mit esztek ha édeset kívántok?

Figyelt kérdés

Március eleje óta fogyózom. Eddig 8 kiló ment le. Előtte se és ez idő alatt sem kívántam az édességet. De mostanában egyre többször ennék valami édeset is. De nem akarom az eddig elérteket tönkretenni. Mit csináltok ilyenkor?

L/22

2011. ápr. 26. 17:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Lehet enni gyümölcsöt, túrót, joghurtot édesítővel és/vagy gyümölcsökkel, egy kis almát lereszelve, pici fahéjjal.

Talán egy gyümölcsjoghurt (lehetőleg alacsony v. 0%-os zsírtartalommal) se akkora vétek, vagy egy banán.

2011. ápr. 26. 17:25
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
gyümölcs, joghurt, ha van sokféle gyümi összedobok egy gyors gyümölcssalátát. Nagyon finom tud lenni, és nagyon egyszerűen el tudod készíteni :) Ha nagyon akarsz egy kis citromlé + cukor mehet bele, de szerintem sokkal egészségesebb és finomabb azok nélkül :)
2011. ápr. 26. 17:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Amit kívánok, abból egy keveset. Nekem napokig tartó csokiéhségem szokott lenni, és nem múlik el, ha mást eszem. Ilyenkor eszem valami csokisat, vagy csokit reggelire egy keveset, és beleszámítom a napi megehető kalóriamennyiségbe.

Vagy iszom finom gyümölcsteát, ízesítés nélkül, mert úgy szeretem. De szerintem egy kis édesítő is mehet bele.

2011. ápr. 26. 17:49
 4/11 anonim ***** válasza:
13%

Rigó Jancsi, Flódni, Mákos kifli, almás rétes, túrós rétes, nutellás palacsinta, Rákóczi Túrós, Túró Torta, csokis croissant, kakaós csiga, gyömölcstorta, túrós batyu, fagyi, milka csoki, balaton szelet, sport szelet...

folytassam? :D

2011. ápr. 26. 17:49
 5/11 anonim ***** válasza:
62%
Édeset.
2011. ápr. 26. 18:06
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Gyümölcs, gyümölcsturmixos túró, mokkáskanálnyi repce krém méz.
2011. ápr. 26. 18:19
 7/11 anonim válasza:
100%

müzliszeletet aminek étcsoki van az alján!:)

Vagy joghurtot müzlivel!

2011. ápr. 26. 18:29
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Azzal nem rontod el a fogyót, hogy 1 héten 1-2 alkalommal eszel valami kis finomságot, pl. franciakrémest, vagy ilyestmit. Nekem elhiheted, diéta nélkül már a 6. kilónál tartok, kis tornával, max 10 kiló súlyfelesleggel.
2011. ápr. 26. 18:34
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

túró, joghurt, tejberizs-méz, gyümölcs, víz avgy tej, barnarizs

zabkása, gyümölcsös müzli, korpovit keksz, puffasztott búza kevés mézzel vagy gyümlcskocsonyával

gyümölcsök, turmixok, paradicsomleves, gyümölcsleves, zabpelyhes palacsinta, köleskása, étcsoki, zabpelyhes- csokis kekszek, puding, zabtej, almachips, bio golyók, kölesgolyó, norbi csokis pufirizs, étcsoki, kakaó, túrórudi

2011. ápr. 26. 19:25
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én olyan szoktam,hogy almát felkarikázok,lerakom a jénaiba,rá fahéj+szegfüszeg és kevés citromlével meglocsolom,utána megsütöm... melegen isteni

Vagy még zsirszegény tejből + gyümöclsből (eper,málna,alma,esetleg 1 banán) csinálhatsz turmixot.

2011. ápr. 26. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!