Két hónap alatt 10kg letudok fogyni? Tapasztaltak segitségét várom.
Ha egészségesebben étkezel és naponta 1 órát mozogsz, akkor igen.
Egészséges étkezés alatt értek pl egy ilyen étrendet:
Reggeli: egy szelet tk. kenyeret (pl. pirítósként) hozzá párolt zöldköret + egy kis sonka, sajt és/vagy túró.
Tízóraira egy alma és/vagy joghurt.
Ebéd: párolt zöldségköret + sovány húsok (csirke, pulyka, halak) párolva, grillezve
Uzsonnára megint jöhet valami gyümölcs, amit szeretsz.
Vacsi: túró/sonka/kevés hús + alma és/vagy párolt zöldségköret
+ napi 2 L víz és 1 óra aerob mozgás (bicaj, taposógép, esetleg kocogás, bár én azt speciel utálom)
Én így étkezem 1 hónapja, mozgok napi 1 órát, sosem vagyok éhes, és fogytam 5 kilót, bár kisebb túlsúlyból. Szóval neked még könnyebben is megy, ha ez betartod. Most húsvétkor még bűnöztem is jó sokat, bár amúgy nem jellemző.
170cm és 94 kg voltam.
Most 81 vagyok.
Havonta 4kg-t fogyok, úgy hogy mindent eszek, csak kevesebbet!!!!Nem koplalok, az az 1400-1500kcal mindig megvan, de nem esek kétségben ha véletlen 1600ra jön ki:)))
Sokszor fogytam már le 62kg-ra és mindig jóval többet hiztam vissza.
Rá kellett jönnöm hogy nem fogyóznom kell, hanem életmódot váltani. Lassan becsempészni a mindennapjaimba a mozgást, és kevesebbet enni.
Lassú folyamat, de mindig tele vagyok energiával, végre 23 évesen rendszeres lett a menstruációm, nem vagyok éhes, és van kedvem kimozdulni itthonról.
Még hosszú út áll előttem, de a mozgásnak köszönhetően már most is csak 70-75kgnak néznek, ami nagyon jól esik.
Bárcsak hamarább is rájöttem volna erre, hogy nem kell sietni....és talán akkor a melleimet sem viselte volna meg a fogyás. De előre nézek és ha elérem a 65-68kg-t megköszönöm Rubint Rékának és megcsináltatom a melleimet, ennyit megérdemlek.
Szóval ennyi a titka az egésznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!